Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Ripaus huurretta sisustukseen

Tunnet sen värähtelevän ilmassa ja näet kimmeltelevän kaikkialla. Kun ensimmäiset kirpeät pakkaset saapuvat ja tuovat huurteen mukanaan, tiedät että talvi on tuloillaan. Toivota uusi vuodenaika tervetulleeksi. Pentikin uusi Huurre-sarja sopii täydellisesti lämmittämään kodin tunnelmaa, kun illat hämärtyvät. Minna Niskakankaan suunnittelemasta uudesta kuosista on moneksi. Tutustu valikoimaan!

Osta kodintuotteita

Osta keittiötuotteita

Osta makuuhuoneen tuotteita

Osta sisustustekstiilejä

Pentikin uusi Huurre-sarja istuu täydellisesti kodin sisustukseen. Valkoinen kuosi kuvaa ensimmäisiä pakkasia ja kuulasta talvipäivää, kun ympäristö kimaltelee huurteesta. Tummansininen kuosi puolestaan vetää mukanaan syvälle taianomaiseen pohjoisen metsään, missä huurre kimaltelee kuunvalossa. Rauhoita makuuhuoneen ilmettä raikkaalla ja laadukkaalla pussilakanasetillä tai asettele olohuoneeseen ripaus huurretta uusilla sohvatyynyillä.

Osta makuuhuoneen tuotteita

Osta pussilakanoita

Osta sisustustyynyjä ja tyynynpäällisiä

Anna huurteen laskeutua keittiöösi! Keittiöpyyhkeet, patakintaat, patalaput, kaitaliinat ja pöytätabletit… Pentikin uusi Huurre-sarja saa näkyä myös keittiössä. Asettele maljakkoon värikkäitä kukkia, kata pöytä kauniiksi ja nosta uunista ulos pitkään haudutettu herkkuruoka. Voit istua alas, täydellinen hetki pöydän ääressä on valmis.

Osta keittiötuotteita

Osta keittiö- ja kattaustekstiilejä

Osta keittiöpyyhkeitä

Osta patalappuja ja patakintaita

Osta pöytäliinoja ja tabletteja