Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

KuvituskuvaKuvituskuva

Parhaat putsarit jokaiselle iholle

Markkinoilta löytyy valtavasti erilaisia ihonpuhdistustuotteita ihon erilaisiin tarpeisiin, joten voi olla haastavaa löytää oikea tuote juuri omalle iholle. Alla esittelemme erilaisia putsareita helpottamaan valintaasi.

Hellävaraiset ja tehokkaat vaahdot

Puhdistusvaahto on nimensä mukaisesti vaahtoutuva ihonpuhdistustuote, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti iholta. Puhdistusvaahtoja löytyy erilaisiin ihon tarpeisiin, oli kyse sitten akneen taipuvaisesta ihosta tai herkästi ärtyvästä ja punoitukseen taipuvaisesta ihosta.

Osta puhdistusvaahtoja

Kosteuttavat öljyt

Ihonpuhdistusöljy on hellävarainen tapa puhdistaa iholta lika ja meikki päivän päätteeksi. Vesiliukoista puhdistusöljyä on helppo käyttää ja se jättää ihon ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi. Öljyputsarin voi ottaa ihonhoitorutiinissa myös puhdistusvaahdon pariksi, kuten korealaisen ihonhoidon kaksoispuhdistukseen kuuluu. Sulata ensin meikki ja lika pois öljyllä ja viimeistele sitten puhdistus vaahdolla. Ihosi jää takuulla putipuhtaaksi!

Osta puhdistusöljyjä

Kätevät puhdistusvedet

Misellivesi on misellejä sisältävä puhdistuote, joka vetää likaa puoleensa kuin magneetti. Puhdistusvettä on nopeaa ja helppoa käyttää, sillä se on tehokas eikä sitä tarvitse pestä pois. Puhdistuksen lisäksi misellivesi hoitaa ihoa, joten se sopii hyvin herkälle iholle ja kaikille kasvojen alueille.

Osta puhdistusvesiä

Vedenkestävän meikin poistoon

Etenkin vedenkestävän silmämeikin poistoon kannattaa valita juuri siihen tarkoitettu tuote, jotta silmät säästyvät turhalta hankaukselta. Hellävaraisesti puhdistetut silmänympärysiho ja ripset näyttävät kauniilta ja tuntuvat pehmeiltä. Vedenkestävän silmämeikin poistoon tarkoitettua tuotetta voidaan käyttää myös huulimeikin poistoon.

Osta meikinpoistoaineita

Puhdistusemulsio hellään puhdistukseen

Puhdistusemulsio on koostumukseltaan maitomainen puhdistustuote, joka puhdistaa iholta meikit ja epäpuhtaudet, ärsyttämättä herkkää ihoa. Koostumus hoitaa ja rauhoittaa ihoa ja jättää sen kosteutetun tuntuiseksi. Erityisesti hajusteeton puhdistusemulsio sopii herkälle iholle.

Osta puhdistusemulsioita

Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen

Kasvovettä voi pitää puhdistuksen viimeisenä vaiheena ja ihon kosteutuksen ensimmäisenä. Se kosteuttaa ihoa puhdistuksen jälkeen palauttaen ihon normaalin pH-arvon. Kasvovesi kannattaa etsiä oman ihotyypin mukaan ja sitä kannattaa käyttää aina puhdistuksen jälkeen.

Osta kasvovesiä