Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Parhaat Lumene-tuotteet aikuisen ihon eri tarpeisiin

Tuntuuko sopivien tuotteiden löytäminen ikääntyvälle ihollesi haastavalta? Lumenen valikoimasta löydät kolme eri tuotelinjaa aikuisen ihon eri tarpeisiin: Nordic Bloom [Lumo], Nordic Bloom [Lumo] Vitality ja Nordic Ageless [Ajaton]. Lue lisää ja löydä alta juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Silottava & kiinteyttävä Nordic Bloom [Lumo]

Lumene Nordic Bloom [Lumo] -tuotesarja sopii sinulle, joka haluat hoitaa ensimmäisiä tai jo hieman edenneitä ikääntymisen merkkejä ja haluat ihosi näyttävän hyvinvoivalta ja nuorekkaan säteilevältä. Tuotteet sisältävät ainutlaatuista pohjoisten marjojen pre-retinolia, joka on kasvipohjainen, hellävaraisempi vaihtoehto retinolille. Pohjoisten marjojen pre-retinoli auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Tämän lisäksi tuotteet sisältävät patentoitua pohjoista puolukkauutetta, joka auttaa kiinteyttämään ihoa.

Tuotesarjasta löydät myös vegaanista kollageenia sisältävät suosikkituotteet, seerumin ja silmänympärysseerumin. Ne auttavat häivyttämään ikääntymisestä johtuvia kollageenin vähenemisen merkkejä ja saavat ihon näyttämään kimmoisammalta ja elastisemmalta.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Silottava & elvyttävä Nordic Bloom [Lumo] Vitality

Nordic Bloom [Lumo] Vitality -tuotesarja sopii sinulle, joka haluat hoitaa jo edenneitä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä, sameutta ja ihon täyteläisyyden vähenemistä. Tuotteiden täyteläiset koostumukset sopivat erityisesti kuivalle ikääntyneelle iholle.

Täyteläiset, pohjoisten marjojen pre-retinolia ja pohjoista maitohorsmaa sisältävät tuotteet kosteuttavat tehokkaasti ja palauttavat ihon sileämmän, täyteläisemmän ja kimmoisamman näköiseksi. Tuotelinjan Silottava & elvyttävä yövoide vähentää kliinisesti testatusti ryppyjen näkymistä ja saa ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta kuukauden käytön jälkeen.*

*Kliininen testi, in vivo, n=24, 2021. Käyttö 2 krt/pv 2 kk ajan.

Ladataan
Ladataan
Ladataan

Ihoa uudistava & hemmotteleva Nordic Ageless [Ajaton]

Nordic Ageless [Ajaton] -tuotesarja sopii sinulle, joka haluat hyödyntää Lumenen edistyksellisimpiä tuotteita ikääntyneen ihosi hoitoon ja vastata useaan ihon eri tarpeeseen samanaikaisesti. Tuotesarja on kaikkia aistejasi hemmotteleva ikääntyneen ihon tuotesarja, ja se on kehitetty vastaamaan kaikkiin keskeisiin ikääntymisen merkkeihin ihossa. Tuotteet sisältävät pro-kollageenipeptidejä sekä bioteknologialla tehostettuja pohjoisia raaka-aineita, kuten puolukan kantasolu-uutetta, fermentoitua lakkaa ja rauhoittavaa kanervaa, mitkä tekevät ihostasi uudistuneen ja nuorekkaan hehkuvan näköisen. Esimerkiksi tuotelinjan Tiivistetty seerumi tasoittaa kliinisesti testatusti juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantaa ihon elastisuutta.*

*Kliininen testi, 2 kuukauden käytön jälkeen, in-vivo, n=27 naista, 2018.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan