Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Paluu toimistotöihin – pukeutumisvinkkejä naisille ja miehille

On aika palata töihin ja toimistolle. Mahdollisiin työtapaamisiin on kiva suunnata, kun oma pukeutuminen on siistiä. Sopiva työpukeutuminen antaa myös skarpin fiiliksen, jolloin työtkin sujuvat varmasti paremmin. Nyt on oikea aika päivittää vaatekaapit ajan tasalle toimistolle paluuseen ja alkavan syksyn menoihin.

Osta naisten muotia

Osta miesten muotia

Joko tunnet kapselivaatekaapin idean?

Kapselivaatekaapista löydät yhteensopivaa päällepantavaa viikon jokaisena päivänä, kaikenlaisiin menoihin.

Laita persoonasi peliin kapselivaatekaappia kootessasi! Päätä muutama selkeä suosikki- ja tehostevärisi ja pyri pysymään niissä vaatekaappia täydentäessäsi.

Materiaaleissa on mahtavasti valinnanvaraa: nahkaa, villaa, puuvillaa, silkkiä, denimiä, viskoosia… vain mielikuvitus ja mieltymykset asettavat rajat sinulle ja kapselillesi!

Kapselivaatekaappi koostuu perusvaatteista. Jakut ja bleiserit, t-paidat, topit ja kauluspaidat, housut ja farkut, hameet ja mekot sopivat hyvin naisen toimistopukeutumiseen.

Osta kapselivaatekaappiin täydennystä

Osta jakkuja ja bleisereitä

Osta housuja

Osta toppeja ja paitoja

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Klassisia perusvaatteita, jotka sopivat monikäyttöiseen mutta tyylikkääseen kapselivaatekaappiin, voi löytyä myös Katri Niskasen suunnittelemasta mallistosta. Mallisto koostuu laadukkaista, minimalistisista vaatteista, jotka sopivat hyvin myös työpukeutumiseen.

Classics by Katri Niskanen -mallisto saatavana yksinoikeudella Sokos-myymälöistä sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Täydennä kapselivaatekaappi toimistopukeutumiseen sopivilla asusteilla

Erilaisilla vöillä, huiveilla ja sukilla saat aikaan särmää ja vaihtelua asuihisi. Isommassa olkalaukussa on helppo kuljettaa läppäriä sekä muistikirjaa.

Osta asusteita

Osta laukkuja

Osta sukkia ja sukkahousuja

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Mies, väreillä saa leikkiä

Miehen toimistopukeutumisen kulmakiviä ovat housut, esimerkiksi chinot tai vaikkapa siistit farkut, kauluspaidat sekä bleiserit, irtotakit tai neuleet. Lempivärit ohjaavat tietysti miehenkin valintoja kapselivaatekaapin sisällöksi.

Irrotella saa! Ja vaikka omat lempivaatteet olisivat klassisen harmaan ja tummansinisen sävyisiä, voi iloa ja väriä lisätä asuun taskuliinoilla, solmioilla ja kauluspaidoilla.

Laadukkaat kengät ja läppärilaukku viimeistelevät toimistotyylin.

Osta housuja

Osta kauluspaitoja

Osta puvuntakkeja ja bleisereitä

Osta neuleita

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan