Sisältöön
90-lukua mukailevissa hiustyyleissä inspiroidutaan superlyhyestä otsatukasta ja kiharasta.90-lukua mukailevissa hiustyyleissä inspiroidutaan superlyhyestä otsatukasta ja kiharasta.

Paluu 90-luvulle: Tutustu Four Reasons ERAS Collectioniin SS24

Kevät 2024 on täällä, ja niin on myös rosoisen rohkea ysäri. Trendien aikakaudet kiertävät säännöllisesti ympyrää ja vain klassikot elävät ikuisesti. Nyt on 90-luvun vuoro loistaa: mikro-otsikset, tekstuuri ja takatukka tekevät paluun, oletko valmis? Four Reasons ERAS Collection SS24 on aikakone, joka vie meidät takaisin 90-luvun rohkeuteen ja kapinallisuuteen.

Naisella rikottu semimullet-hiustyyli.

"Semimullet" tuo ysärityylin takaisin nykypäivään ainutlaatuisella twistillä. Kampauksen kerrostukset ja porrastukset luovat upeaa tekstuuria. Painopiste on edessä, joten voit heitellä hiuksia rennosti puolelta toiselle.

Four Reasons Original -tuotteet hiustyyliin

Pese ja hoida hiukset Volume-shampoolla ja -hoitoaineella. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin Blow-Dry Fluid -muotoiluneste ja suihkuta Sea Salt Spray -suolasuihke. Föönaa hiukset ilmaviksi käyttäen Wetbrush Easy Blow Out -föönausharjaa. Annostele noin herneen kokoinen määrä Matte Paste -hiusvahaa ja hiero tuote kauttaaltaan kämmeniin. Vie tuote tyvestä latvaan hiuksiin ja muotoile latvat haluamallasi tavalla. Viimeistele muotoilu Strong Styling -hiuskiinteellä.

Käytä värisävyn ylläpitoon Color Mask Intense Toning Treatment Blue -tehohoitoa aina, kun sävy vaatii lisää intensiivisyyttä.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Naisella leukalinjan alapuolelle laskeutuva bob-hiustyyli otsatukalla.

Sano hei Bobeille: French bob tuo kerrostusta sekä volyymia ja on upea tyyli yhdistettynä lyhyeen otsatukkaan. Long bob taas on moderni otos klassisesta ysäribobista, johon tuodaan sivujakaus, pitkä etuosa ja sitä kuuluisaa volyymia.

Four Reasons No Nothing -tuotteet hiustyyliin

Pese ja hoida hiukset Sensitive Color -shampoolla ja -hoitoaineella. Suihkuta Sensitive Styling Mist -muotoilusuihke pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa kuivaksi käyttäen Wetbrush Feel Good Ombre -föönausharjaa. Latvojen rennon taipuisuuden saat aikaan kääntämällä latvoja kihartimella eri suuntiin. Käytä lämpölaitteiden kanssa aina lämpösuojaa, kokeile esimerkiksi Sensitive Heat Protection Spray -lämpösuojaa kuiviin hiuksiin ennen raudalla muotoilua.

Jos haluat korostaa rakennetta, annostele noin herneen kokoinen määrä Sensitive Wax -muotoiluvahaa ja hiero tuote kauttaaltaan kämmeniin. Vie tuote osioihin, mihin haluat lisää erottelua. Viimeistele tyyli Sensitive Strong Hairspray -hiuskiinteellä. Seuraavana päivänä saat raikastettua hiukset Sensitive Dry Shampoo -kuivashampoolla.

Käytä värisävyn ylläpitoon sävyttävää Color Mask Toning -shampoota ja -tehohoitoa sävyssä Apricot aina, kun sävy vaatii lisää intensiivisyyttä.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Naisella pitkä ja kerroksellinen hiustyyli.

Pitkään hiukseen saa helposti eri tyylejä, jotka heijastavat ysärin monimuotoisuutta ja luovuutta. Leikittele otsahiuksilla: luo etupainoinen leikkaus, joka korostuu kauniisti myös hiusten ollessa kiinni. Haluatko mieluummin antaa volyymin puhua? Kokeile silloin kerrostaa hiusten alaosaa ja porrastaa päällisosaa.

Four Reasons Original -tuotteet hiustyyliin

Pese ja hoida hiukset Repair-shampoolla ja -hoitoaineella. Pitkät hiukset kaipaavat säännöllistä tehohoitoa, jonka saat monitoimisesta Curl Treatment -tuotteesta. Käyttö hoitoaineena: levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti. Käyttö tehohoitona: levitä tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Käyttö jätettävänä hoitona: Levitä pieni määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin, älä huuhtele.

Suihkuta pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin lämpösuojan sisältävä Repair Mist -hoitosuihke ja harjaa hiukset. Föönaa hiukset kuiviksi käyttäen Wetbrush Easy Blow Out -föönausharjaa. Suihkuta kuiviin hiuksiin Heat Shield -lämpösuoja. Muotoile hiukset suurella kihartimella ja anna osioiden jäähtyä kiharretussa muodossa. Kun hiukset eivät tunnu enää lämpimiltä, suihkuta kauttaaltaan hiuksiin Volume Texture Spray -rakennesuihketta ja asettele hiukset paikalleen. Viimeistele tyyli Shine Spray -kiiltosuihkeella, joka poistaa myös pörröisyyttä hiuksen pinnasta.

Käytä värisävyn ylläpitoon Color Mask Toning Rose Gold -shampoota ja -tehohoitoa aina kun sävy vaatii lisää intensiivisyyttä.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Miehellä edestä lyhyt ja takaa pehmeästi muotoiltu takatukka.

Nyt "fadet" häivytetään hieman taka-alalle, ja hiustyyleissä siirrytään aavistuksen pidempiin malleihin! Hiusten luonnollinen tekstuuri on pop, ja takatukka tulee pehmeällä tavalla takaisin.

Four Reasons Original -tuotteet hiustyyliin

Pese hiukset Curl-shampoolla. Suihkuta pesun jälkeen Curl Mist -hoitosuihke sekä Sea Salt Spray -suolasuihke kauttaaltaan hiuksiin. Harjaa hiukset Wetbrush Go Green -kiharoiden selvitysharjalla ja puristele kihara esille. Voit antaa hiuksen kuivua luonnostaan tai softerilla föönin kanssa. Seuraavina päivinä aktivoi kihara uudestaan käyttämällä Curl Mist -hoitosuihketta.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan