Sisältöön
PääsiäinenPääsiäinen

Ilon kautta pääsiäiseen!

Juhlista kevään huippuhetkiin kuuluvaa pääsiäistä asiaan kuuluvalla tavalla iloisesti ja värikkäästi. Pue koti pääsiäisen väreihin, piristä kasvoja hehkuvalla meikillä sekä nauti hauskasta pääsiäisohjelmasta – kuuluuko suosikkiohjelmaasi esimerkiksi suklaamunajahti, rairuohon kasvattaminen tai pikkunoitien lahjominen herkuilla?

Seikkaile keväisessä hengessä tutustumaan Sokoksen ja Emotionin monipuoliseen valikoimaan, josta löydät kodin, muodin ja kosmetiikan klassikot sekä uutuustuotteet.

Pääsiäisen sisustus

Somista koti pääsiäiskuntoon

Keltainen on pääsiäisen klassikkoväri – piristä keittiötä pirteällä pöytäliinalla, teemaan sopivilla patakintailla ja sitruunankeltaisilla koriste-esineillä. Ihastuttavat pääsiäisen koristeet, kuten pääsiäismunat, munakupit, puput ja pöytäkynttilät virittävät keväiseen tunnelmaan.

Osta kodin tuotteita

Osta sisustustarvikkeita

Pääsiäisen ja kevään muotia

Väriä pukeutumiseen

Nyt viimeistään on aika aloittaa kevään fiilistely pukeutumalla pääsiäisen sävyihin. Valitse päällesi iloinen keltainen tai oranssi mekko, ja liihota kevein tunnelmin kohti kevättä. Jos keväiset kelit antavat odotuttaa, valitse mekon sijasta käsin neulottu värikäs villapaita.

Miesten vaatevalikoimasta löytyy myös vuodenaikaan sopuvia värikkäitä vaihtoehtoja. Valitse keltaisen, oranssin tai lilan sävyinen paita tuomaan tyyliin piristystä.

Pääsiäisen ja kevään muotia miehille

Osta naisten vaatteita

Osta miesten vaatteita

Hehkuvan keväinen meikki

Anna kevään näkyä myös kasvoilla. Tuo iholle raikasta heleyttä säännöllisellä ihonhoitorutiinilla sekä ehosta kasvoja rennolla ja luonnollisella otteella. Voit hakea inspiraatiota meikkiin vaatekaapistasi ja käyttää sävyinä kauden suosikkivärejä, kuten energisoivaa oranssia ja pirteää keltaista. Huulimeikin luot helposti nestemäisellä mattahuulipunalla, joka levittyy nopeasti ja antaa väriä koko kasvoille.

Osta meikkejä