Sisältöön
Naismalli poseeraa kolmessa eri tyylissä. Ensimmäisessä tyylissä tummaraidallinen paita ja shortsit sekä alla sininen unikkopaita. Toisessa tyylissä minimalistinen beige hame ja bleiseri sekä musta toppi. Kolmannessa kuvassa hempeä valkopinkkikukkamekko ja olkihattu.Naismalli poseeraa kolmessa eri tyylissä. Ensimmäisessä tyylissä tummaraidallinen paita ja shortsit sekä alla sininen unikkopaita. Toisessa tyylissä minimalistinen beige hame ja bleiseri sekä musta toppi. Kolmannessa kuvassa hempeä valkopinkkikukkamekko ja olkihattu.

Top 3 kevään naisten muodin trendiä – Onko tyylisi minimalistinen, merellinen vai boheemi?

Päivät sen kuin pitenevät! Kevään lempeät tuulet ja lisääntynyt valo toivat tullessaan myös naisten muodin uusimmat trendit. Poimi talteen ajankohtaiset vaatevinkit ja päivitä tyyli kevääseen tutustumalla naisten muodin laajaan valikoimaan Sokoksella sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Osta naisten muotia

Minimalistiseen tyyliin pukeutunut naismalli sekä tyyliin sopivia vaatteita ja asusteita

Klassisen minimalistinen tyyli

Yksi kevään kuumista trendeistä on minimalistinen tyyli. Klassiset hillityt väriyhdistelmät, rennot mekot ja housupuvut ovat helppo tapa pukeutua niin työhön, juhlaan kuin vapaa-aikaan. Suuressa suosiossa tänä keväänä on kaksiosainen pukeutuminen ja hameiden uusi tuleminen. Yhdistä tyylikäs hame monipuolisesti topin, paitapuseron, neuleen, bleiserin tai jakun kanssa. Yksiväriset ja yhteensopivat puserot ja hameet tai housut näyttävät tyylikkäiltä settinä ja niitä voi myös helposti yhdistellä muihin vaatteisiin.

Minimalistisen tyylin värimaailma on klassinen ja hillitty. Tänä keväänä pukeudutaan väreiltään mätsäävään ylä- ja alaosaan ja rohkeimmat pukeutuvat jopa tuplafarkkuun. Korvaa farkut chinoilla ja stailaa tyylisi yksinkertaisesti samalla tavalla kuin olisit farkut stailannut. Chinot sopivat täydellisesti melkein mihin tahansa tilaisuuteen, ja ne voi yhdistää joko huppariin, siistiin paitaan tai jopa bleiseriin. Rennon tyylin täydentävät farkku- tai nahkatakki sekä konstailemattomat asusteet: olki- ja lierihatut, lippikset, huivit, laukut ja aurinkolasit.

Puna-valkoraidalliseen mekkoon pukeutunut naismalli ja vieressä kollaasi merelliseen tyyliin sopivia tuotteita.

Iloisen merellinen tyyli

Tässä trendissä nostalginen merihenkisyys yhdistyy värien tuomaan iloon. Tyylin värimaailma sisältää raikkaita perusvärejä, kuten punaista, sinistä, keltaista ja vihreää. Nämä värit yhdistyvät hyvin raikkaan valkoisen kanssa sekä tulevat esiin merellisissä elementeissä, kuten raidoissa, printeissä ja kuoseissa. Tyylin kruunaavat siihen sopiva laukku, korut ja auringolta suojaava kalastajanhattu. Jalkoihin kannattaa sujauttaa kesäiset tennarit tai sandaalit.

Naismalli naisellisessa valkopinkissä kesämekossa. Vieressä kollaasissa naisellisia ja hempeitä tuotteita.

Hempeän boheemi tyyli

Naisellinen bohotyyli jatkaa suosiotaan pitkälle keväälle ja kesään. Boheemissa pukeutumisessa värimaailma on hempeä ja vaatteiden materiaaleissa korostuu käsityöhenkisyys brodeerauksin, rypytyksin, kirjailuin ja virkkauksin. Boheemi nainen nauttii vaihtuvasta vuodenajasta pukeutumalla mekkoihin, puseroihin ja hameisiin, jotka päällä voi suunnata suoraan rantahietikolta brunssille tai rantabaariin. Asusteina olkiset hatut, vyöt, nahkasandaalit, espadrillot ja pitsisukat antavat viimeisen silauksen täydelliselle kesälomalookille.

Kevään sukkatrendit

Kuvassa kevään sukkatrendiä. Kahdet jalat, toisella on vaaleanpunaiset nilkkasukat, joissa on pitsiä yläreunassa ja toisella on mustat ohuet nilkkasukat, joissa on rusetti takana.

Nyt laitetaan nilkat ja sääret esille! Kevään arkipukeutumisessa leikitellään suloisilla sukilla. Tutustu keväisiin sukkatrendeihin ja löydä muodikasta puettavaa jaloille Sokokselta.

Osta naisten sukkia