Sisältöön
alt=””alt=””

Näistä puhdistustuotteista löytyy sopiva jokaiselle ihotyypille

Tutustu tyylin asiantuntijamme Hannen vinkkeihin ja löydä itsellesi sopiva puhdistustuote!

Hanne Sieppi, kosmetologi, Sokos Emotion Mylly, Raisio

”Olen työskennellyt Sokos Emotionissa kosmetiikkamyyjänä useamman vuoden. On mahtavaa auttaa asiakkaita valitsemaan juuri heille sopivia tuotteita arjen ja juhlan tärkeisiin hetkiin.”

Clinique Take the Day Off -puhdistusvoide

“Tämä on yksi luottotuotteistani! Matkakoko on aina mukana reissuilla. Tämä tuote puhdistaa jopa vedenkestävän silmämeikin huolellisesti pois. Ota puolikkaan teelusikan kokoinen määrä ja hiero sitä kämmeniesi välissä. Tuote muuttuu öljymäiseksi, jonka jälkeen se hierotaan kuiville kasvoille, huuhdellaan ja voilá – kasvot ovat puhtaat!”

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action -puhdistusvaahto

”Puhdistustuote, kun haluan todella puhtaan ja raikkaan tunteen kasvoille. Tämä toimii hyvin normaali- ja sekaiholle. Kuivalle iholle löytyy samalta merkiltä vastaava tuote.”

Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil -puhdistysöljy

”Jos pidät puhdistusöljyistä, rakastat tätä! Tämä tuote on noussut yhdeksi suosituimmista puhdistusöljyistä, eikä ihme. Jos et ole vielä päässyt tätä kokeilemaan, suosittelen testaamaan heti. Jättää iholle hellivän puhtaan tunteen.”

Clarins Instant Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine

”Tämä silmämeikinpoistoaine toimii. Poistaa tehokkaasti vedenkestävän ripsivärin eikä jätä öljyistä tunnetta silmiin tai luomille. Poistan tällä myös kestohuulipunan. Luottotuote!”

Clinique Clarifying Lotion 1.0 -kuoriva kasvovesi

”Must-kasvovesi jokaiselle. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja palauttaa ihon pH-arvon normaalille tasolle. Tässä kasvovedessä on ihoa hellävaraisesti kuorivia ainesosia, jotka pitävät huolta, että iho pysyy kirkkaana. Tämä tuote on myös alkoholiton eli sopii mainiosti herkkäihoisille, sekä huolettomaan kesäkäyttöön.”

DIOR Micellar Water -misellivesi

”Myöhäisten iltojen, mökkeilyn ja veneilyn pelastus. Kaikki tietävät sen hetken, kun ei vain jaksaisi, tai sen tilanteen, kun ei ole juoksevaa vettä käytettäväksi. Silloin tämä tuote on täydellinen. Misellivesi puhdistaa ihon tehokkaasti, jättäen sen kosteutetun pehmeäksi.”

V 10 Plus Water Based Peeling -kuorintageeli

”Kuorinta-aine, joka sopii jokaiselle iholle. Tässä ei ole couperosaa ärsyttäviä rakeita mukana, vaan kuorinta perustuu happoihin. Hauska, erilainen koostumus; levitetään kasvoille ja viiden minuutin jälkeen hierotaan kuorinta-aine kuolleiden ihosolujen kanssa pois kasvoilta.”

Whamisa Fresh Merilevä -kasvovesi

”Tämä Whamisan kasvovesi jättää iholle raikkaan pehmeän tunteen. Tuote sisältää upeita raaka-aineita, jonka vuoksi se kasvattaakin nopeasti suosiotaan. Testaa ja ihastu!”