Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Näin luot kestävän meikkipohjan kevään juhlakauteen

Upean kevätmeikin luominen on hyvä aloittaa meikin pohjustuksesta, jolloin saat meikkivoiteen levittymään iholle tasaisen kauniisti. Irtopuuterilla saat kiinnitettyä meikin, jotta se kestää koko päivän.

Aloita meikin pohjustaminen Joe Blasco Instant Youth Activator -seerumilla. Seerumi silottaa ihon juonteita välittömästi tehden ihosta kauniin heleän. Näin meikkivoide levittyy iholle tasaisesti pakkautumatta ihon juonteisiin.

Levitä seuraavaksi Joe Blasco Ultra Base -meikkivoide pohjustetulle iholle. Tämä todellinen klassikko takaa sinulle kestävän, luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen. Runsaan pigmenttipitoisuutensa ansiosta saat sillä halutessasi täydellisen peittävän meikkipohjan. Ohuemmalla kerroksella sen sijaan saat meikkipohjastasi kevyemmän. Ultra Base -meikkivoide pitää ihosi kiillottomana kuitenkaan kuivattamatta sitä.

Meikkivoiteen jälkeen korosta kasvojesi piirteitä Joe Blasco -valoväreillä, jotka luovat kasvoille kolmiulotteista vaikutelmaa. Laita valoväriä pieni määrä siveltimellä poskiluille, kulmaluun alle, ohimoille ja naurujuonteisiin. Voidemaiset valovärit levitetään ennen puuteria. Puuterimaisilla valoväreillä meikkiä voi korjailla pitkin päivää.

Viimeistele meikki erittäin hienojakoisella Joe Blasco -irtopuuterilla, joka takaa kestävän meikin koko päiväksi. Riippuen siitä, teetkö korostukset voidemaisilla vai puuterimaisilla valoväreillä, kannattaa sen mukaan valita myös joko väritön tai sävyllinen irtopuuteri. Voidemaisten korostusten kanssa sopii hyvin No Color -puuteri, jossa ei ole väripigmenttiä. Näin se ei muuta korostusten sävyjä. Värillisillä puutereilla taas saat lisättyä pigmenttiä ja rakennetta meikkipohjaan.

Näin helposti loit heleän ja kestävän meikkipohjan!

Juhlaviikkojen etuna saat S-Etukortilla meikit ja meikkitarvikkeet –25 % Sokokselta, Emotionista ja verkkokaupasta sokos.fi 24.–30.4.2023. Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, meikkitarvikkeita sekä kynsi- ja ripsituotteita. Etu ei koske Fenty Beauty -tuotteita.

Osta Joe Blasco -tuotteita