Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Musiikkivideoiden inspiroima – Haastattelussa Priscilla Ono

Saimme kunnian haastatella Priscilla Onoa, joka on Rihannan meikkibrändin Fenty Beautyn kansainvälinen meikkitaiteilija. Priscilla kertoo, miten päätyi työskentelemään Rihannan kanssa, sekä paljastaa parhaat meikkivinkkinsä.

Milloin tajusit, että haluat meikkitaiteilijaksi?

”Intohimoni kauneutta kohtaan alkoi 90-luvulla. Aloin tekemään meikkejä musiikkivideoihin, kun olin 19-vuotias. Juuri musiikkivideot alun perin inspiroivat minua ryhtymään meikkitaiteilijaksi. YouTubea ei ollut vielä 90-luvun loppupuolella, joten sain nuorena inspiraatiota MTV:lla näkyvistä musiikkivideoista. Niiden katsominen auttoi minua ymmärtämään ja hahmottamaan kauneuden maailmaa. Erilaisten lookien luomisessa on kyse muodista, hiuksista, yksityiskohdista, sijainnista sekä fiiliksestä, ja meikki auttaa viestimään niiden tunnelmaa.”

Miten päädyit työskentelemään Rihannan ja Fenty Beauty -brändin kanssa?

”Tapasin Rihannan hänen S&M-kappaleensa musiikkivideon kuvauksissa. Olin meikkaamassa avustajia, kun hän yhtäkkiä tuli luokseni ja sanoi: ”Oh my God, olet tosi cool, rakastan tyyliäsi ja meikkiäsi!” Hän kysyi, haluaisinko esiintyä musiikkivideolla, joten minut näkee siinä blondeissa, piikikkäissä hiuksissa. Sen jälkeen hän palkkasi minut tekemään meikkejä kuvauksiin, joita hän oli itse ohjaamassa, mutten koskaan oikeastaan päässyt meikkaamaan häntä.

Kun Rihanna sitten julkisti, että häneltä on tulossa oma meikkilinja, otin yhteyttä hänen luovaan johtajaansa ja kerroin olevani erittäin halukas olemaan avuksi, jos mahdollista. Minulle vastattiin heidän etsivän kansainvälistä meikkitaiteilijaa, ja Rihanna antoi minulle tilaisuuden kokeilla pestiä! Lopulta minut valittiin satojen meikkitaiteilijoiden joukosta Fenty Beautyn kansainväliseen taiteelliseen tiimiin.”

Ladataan
Ladataan

Olet luonut monta ikonista gaalalookia Rihannalle. Mikä niistä on oma suosikkisi?

”Kiitos! Vaikea valita, mutta sanoisin, että tämän vuoden Met-gaalan look, sillä se on viimeisin luomani meikkilook Rihannalle. Yhdistimme tässä lookissa Rihannan ikoniset punatut huulet tyylikkääseen, mutta särmikkääseen ja kimaltelevaan helmiäissilmämeikkiin. Mielestämme se yhdistettynä pehmeän mattapintaiseen, viimeisteltyyn ihoon edusti samaa klassista, mutta modernia kauneutta kuin Karl Lagerfeldin luomukset.”

Lempimeikkivinkkisi?

”Mielestäni kaikkein tärkeintä on se, että meikkiä käytetään korostamiseen, eikä piilottamiseen. Vaali ainutlaatuisia piirteitäsi – juuri siitä myös Fenty Beautyssa on kyse. Meikki toimii työkaluna itseluottamuksen rakentamisessa.”

Ladataan
Ladataan
Ladataan

Mikä on mielestäsi parasta Fenty Beauty -tuotteissa?

”Fenty Beauty keskittää huomionsa ihonsävyihin, joille on perinteisesti ollut vaikeaa löytää yhteensopivaa meikkisävyä, sekä paneutuu koostumuksiin, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Lisäksi tuotteet sopivat hyvin kerrostamiseen, joten niitä voi sekoittaa helposti keskenään.”

Mikä on lempituotteesi Fenty Beautylta?

”Ai että, sitä on todella vaikea valita! Mutta Match Stix Matte -varjostus- ja Shimmer-korostuspuikot ovat ikisuosikkejani. Ne todella toimivat ja niistä on paljon apua, kun itsellä on vain vähän aikaa laittautumiseen. Puikot ovat täydellinen valinta, kun haluaa korostetut ja huolitellun näköiset poskipäät, sillä tuotteet levittyvät ja sekoittuvat helposti. Lisäksi meikkilaukustani löytyy aina Invisimatte-puuteri. Ilman sitä en voi tehdä juhlameikkiä, ja se on myös täydellinen tuote meikin kohentamiseen. Sen avulla meikki ei kasaannu kasvoille, joten lopputuloksesta ei tule koskaan kakkumaista.”

Ladataan
Ladataan
Ladataan

Mitkä ovat tämän syksyn isoimmat meikkitrendit sekä must-have-meikkituotteet?

”Statement-huulet, eli näyttävät, vahvasti meikatut huulet, ovat ehdottomasti suosiossa tällä hetkellä. Punainen väri on nyt erityisen suosittu, ja Fenty Beautyn Icon Velvet Liquid Lipstick -huulipuna sävyssä MVP on punaisen sävyistä paras. Käytimme samaa sävyä Rihannan Super Bowl LVII -esityksen meikissä. Myös poskipunat ovat nyt erittäin trendikkäitä. Fenty Beauty Cheeks Out Cream Blush -voidemaiset poskipunat ovat täydellisiä tuotteita luomaan luonnollinen, raikas hehku. Niissä on ainutlaatuinen voidemainen koostumus, joka tuntuu erittäin kevyeltä ja suorastaan sulautuu ihoon. Fenty Beauty lanseerasi juuri viisi uutta ihanaa poskipunasävyä valikoimaansa.”

Ladataan
Ladataan