Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Meikitön meikki: Näin loihdit luonnollisen No Makeup -meikkilookin

Meikitön meikki sopii sinulle, joka haluat huolitellun mutta huomaamattoman meikin – kuin et olisi meikannut lainkaan! Luonnollinen look syntyy helposti Sokos Emotionissa työskentelevän kosmetologin Emma Podduikinin vinkeillä. Katso Emman ohjeet vaihe vaiheelta.

Osta meikkejä

Vaihe 1: Pohjustus

Pohjustus on meikin tärkein osa, sillä se määrittelee sen, kuinka pitkäkestoinen meikistä tulee. Levitä pohjustusvoide koko kasvojen alueelle. Geelimäinen seerumipohjustusvoide kosteuttaa samalla ihoa.

Vaihe 2: Meikkivoide

Kun pohjustusvoide on asettunut, levitetään meikkivoide. Levitykseen sopii hyvin avuksi meikkisieni, etenkin kun tavoitellaan kevyttä ja kuulasta meikkipohjaa.

Vaihe 3: Peitevoide

Lisää peitevoide silmänympärysiholle. Kosteuttava seerumipeitevoide sopii täydellisesti myös silmien alle käytettäväksi, sillä seerumipohja ehkäisee meikin kertymistä ihon juonteisiin.

Vaihe 4: Voidemainen aurinkopuuteri ja poskipuna

Levitä aurinkopuuteri ja poskipuna. Voidemaiset tuotteet sopivat hyvin iholle etenkin talvella, jolloin iho tuppaa kuivumaan. Voidemaiseen aurinkopuuteriin kannattaa yhdistää myös voidemainen poskipuna, jolloin tuotteet sulautuvat hyvin yhteen.

Vaihe 5: Korostuspuuteri

Nappaa siveltimeen voidemaista korostuspuuteria ja levitä tuotetta iholle haluamasi määrä.

Vaihe 6: Irtopuuteri

Etenkin kesällä kannattaa panostaa siihen, että kiinnittää voidemaiset tuotteet hyvin puuterilla tai meikinkiinnityssuihkeella. Talvella ihon ollessa kuivempi, riittää kevyt asettelu irtopuuterilla.

Vaihe 7: Kulmageeli

Asettele kulmakarvat läpinäkyvällä geelillä.

Vaihe 8: Huulimeikki huultenrajauskynällä ja huulikiillolla

Lopuksi luodaan herkullinen kiilto huulille. Valitse huultenrajauskynän sävy läheltä omien huuliesi sävyä ja viimeistele meikki nuden sävyisellä huulikiillolla.