Sisältöön
Tuoksu, ihonhoitotuotteita ja meikkejä.Tuoksu, ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Luottokosmetiikkaa arkeen ja matkoille

Verkkokaupassa sokos.fi työskentelevä Kristiina Kolkka valitsi suosikkituotteensa Kutsu kauneuteen -kampanjan valikoimasta. Lue Kristiinan vinkit, jotka piristävät arjessa ja sopivat hyvin käytettäväksi matkoilla.

Verkkokaupassa sokos.fi työskentelevä eCom Growth Developer Kristiina Kolkka. Kaksi ihonhoitotuotetta.

Kristiina Kolkka

eCom Growth Developer, kauneus

Kosmetologi-maskeeraaja

Verkkokauppa sokos.fi

LUMENE Longwear Eyebrow Definer kulmakynä

”Jos pitäisi valita vain yksi meikkituote, valitsisin kulmakynän, koska viimeistellyt kulmat pelastavat väsyneenkin ilmeen. Lumenen kulmakynän koostumus on loistava, väriä tulee juuri sopivasti. Pidän myös kynän ohuesta jäljestä. Kulmakynällä on helppo piirtää lisää karvoja ja muotoilla kulmien mallia. Plussaa myös kynän päässä olevasta kulmakarvaharjasta, jolla saa sojottavat karvat ojennukseen.”

BIOTHERM Blue Pro-Retinol -silmänympärysvoide

”Tykkään Biothermin silmänympärysvoiteen balsamimaisesta koostumuksesta. Suosin ylipäätään tuotteita, joissa on huomioitu vastuullisuus tuotteen purkin valmistuksessa. Tuote imeytyy hyvin – juonteet ja alkavat rypyt saivat sen ansiosta häädön kasvoiltani. Lisäksi silmänympärysvoide kosteuttaa sekä poistaa tummuutta kofeiinin ansiosta.”

ORIGINS Drink Up Intensive Hydrating Mask -kasvonaamio

”Originsin kasvonaamio antaa pika-apua kuivalle iholle. Tuotteessa on hyvin imeytyvä koostumus, jonka jätän vaikuttamaan yöksi. Sopii hyvin pintakuivalle iholle ja matkoille, jolloin ilmastointilaitteet kuivattavat ihoa.”

ESTÉE LAUDER Double Wear Lengthening -maskara

”Itselle tärkeintä ripsivärissä on kestävyys. Estée Lauderin maskara kestää urheillessakin ja on helppo poistaa lämpimällä vedellä. Luottotuote etenkin matkoilla! Sopii erityisesti tuuheutta ja kestävyyttä etsivälle, joka haluaa puhdistaa ripsivärin vedellä.”

CAROLINA HERRERA Very Good Girl Glam EdP

”Joskus tuoksun valintaa ohjaa vastustamattoman naisellinen pullo! Carolina Herreran tuoksu miellytti myös vaniljaisella pehmeydellään, minkä vuoksi siitä valikoitui oma talvituoksu. Tuoksu sopii mielestäni naiselliselle oman tien kulkijalle, joka tykkää makeudesta ja kukista.”

LANCÔME Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation -meikkivoide

”Lancômen meikkivoide antaa heleän lopputuloksen, mutta peittää hyvin myös punoittavat poskeni. Tykkään pumppupullosta ja tuotteen koostumuksesta. Sävyjä löytyy kaikille ihonväreille. Helppo levittää, ja sopii myös kiireisiin aamuihin, kun kaipaat luonnollista lopputulosta.”

WE CARE ICON Light n' Hope -meikkipaletti

”Tässä paletissa on kaikki tarvittava upeaan silmämeikkiin! Luomivärien laatu on hyvä, ja ne kestävät luomilla hyvin. Poskipuna ja korostuspuuteri ovat kiva lisä paletissa. Tämä tuote käy kaikille, koska sen mukana on niin matta- kuin metallinhohtosävyjäkin.”