Sisältöön
alt=""alt=""

Miksi ja milloin käyttää kasvoöljyä – Lumenen Tuotekehityspäällikko kertoo

Mikä on kasvoöljy ja milloin sitä tulisi käyttää? Entä mitä hyötyä kasvoöljyistä voi olla ihollesi? Lumenen Tuotekehityspäällikko Kristofer Vänttinen vastasi kysymyksiimme kasvoöljyistä ja kertoo juuri lanseeratustaLUMENE Nordic Bloom [Lumo] -sarjan uutuudesta, Pre-retinol kasvoöljystä.

Mikä on kasvoöljy ja miten se eroaa esimerkiksi seerumista?

Kristofer: ”Kasvoöljy on yleensä täysin vedetön tuote eli sisältää vain ihoa hoitavia öljyjä. Seerumi on puolestaan yleensä vesipohjainen tuote.”

Kuvassa Lumene Lumo oil purkki puoliksi ja pipetti, josta öljyä on tippumassa maahan

Milloin kasvoöljy olisi hyvä lisätä omaan ihonhoitorutiiniin?

Kristofer: ”Suosittelisin käyttämään sitä viimeisenä vaiheena ihonhoitorutiinissa. Tuotteiden kerrostus iholle aloitetaan pesun jälkeen kevyimmästä tuotteesta eli esimerkiksi hoitovedestä. Tämän jälkeen iholle voi halutessaan levittää seerumin ja voiteen, ja sitten lopuksi kasvoöljyn.”

Kuvassa ruskeasilmäisen ja tummatukkaisen naisen kasvokuva.

Mitä Lumene Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljy lupaa ja kenelle se sopii?

Kristofer: ”Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille ja ikääntymisen merkkeihin. Tuote hoitaa ihoa tehokkaasti, pehmentää ryppyjen ulkonäköä sekä palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.”

Kuvassa Lumene Lumo oil pipetti ja lammikko jossa on pyörre

Mitä raaka-aineita Lumene Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljy sisältää?

Kristofer: ”Tuote sisältää jopa 99 % luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja jopa 98 % raaka-aineita teollisuuden sivuvirroista. Aktiiviaineena tuotteesta löytyy Lumenen innovatiivinen pohjoisten marjojen pre-retinoliyhdiste, joka auttaa vähentämään ihojuonteiden ja ryppyjen näkymistä. Tuote sisältää myös pohjoista puolukan siemenöljyä sekä skvalaania, jotka hoitavat ihoa.”