Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Koe ikääntyneelle iholle kehitetyt, bioteknologialla vahvistetut Lumene [Ajaton] -tuotteet

Lumene Ajaton -ihonhoitosarja vangitsee pohjoisen luonnon voiman tukemaan ihon omaa luonnollista uudistumisprosessia ja häivyttämään keskeisiä ikääntymisen merkkejä. Ainutlaatuisissa koostumuksissa yhdistyvät bioteknologian avulla jopa 11-kertaisesti tehostetut pohjoiset raaka-aineet ja tehokkaat pro-kollageenipeptidit paljastaen uudistuneen, sileämmän, kiinteämmän ja nuorekkaan, hehkuvan näköisen ihon. Ajaton-sarjasta löydät edistykselliset tuotteet ihonhoidon aamu- ja iltarutiiniin.

Lumene Ajaton -aamurutiinisi – tee näin

Hoida sameaa ihoa ja palauta sen elinvoimaisuus sarjan tiivistetyllä seerumilla, silmänympärysvoiteella ja päivävoiteella. Levitä ensin kasvoille geelimäinen tiivistetty seerumi, jossa yhdistyvät seerumin tehokkuus sekä voiteen hoitavuus ja miellyttävyys. Hoida tämän jälkeen silmänympärysihoa sarjan ravitsevalla ja kosteuttavalla silmänympärysvoiteella, joka saa silmänympärysihon näyttämään kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Lopuksi suojaa ihoasi auringon UVA- ja UVB-säteilyltä sarjan SPF 30 -päivävoiteella.

Lumene Ajaton -iltarutiinisi – tee näin

Levitä kasvoille puhdistuksen jälkeen ensin yöeliksiiri ja sen jälkeen yövoide. Kuparipeptidejä sisältävät koostumukset auttavat tukemaan ihon omaa luonnollista uudistumisprosessia ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä hoitamalla ihoa tehokkaasti yön aikana. Herää kauneusuniltasi tasaisemmalta, kiinteämmältä ja hyvinvoivan säteilevältä näyttävään ihoon.