Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Onnellisuus on kauneuden viehättävin muoto

Lancôme uskoo, että onnellisuus on kauneuden viehättävin muoto. Onnellisuus on vetovoima, jolla maailmasta voidaan tehdä parempi ja kauniimpi paikka elää. Positiivinen asenne ja kauneus saavat jokaisen ihmisen kukkimaan ja tuntemaan itsensä vahvaksi. Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi Lancômen suosikkituotteilla.

Tutustu tehokkaisiin Lancôme-ihonhoitotuotteisiin

UUTUUS! RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM

Tuloksia jo ensimmäisen viikon jälkeen: vähemmän näkyviä ryppyjä, kiinteämpi kasvojen ja kaulan iho, vähentää pigmenttimuutoksia.

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

Vahvistava ja kosteuttava seerumi, joka saa kasvojen ihon näyttämään heleämmältä.

RENERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Tehokas anti-age-seerumi sisältää hyaluronihappoa, C-vitamiinia + niasiiniamidia sekä ferulahappoa hoitavana kolmena annoksena. Vahvistaa ihoa kerros kerrokselta.

Tuo luovuutesi esiin Lancôme-meikeillä

TEINT IDÔLE ULTRA WEAR FOUNDATION

Uudistettu Teint Idole Ultra Wear -meikkivoide 24 tunnin täydellisellä peittävyydellä on Lancômen kevyin meikkivoide, joka antaa ihon hengittää. Sisältää 81 % ihoa hoitavia ainesosia. Aurinkosuojakerroin 35.

TEINT IDÔLE ULTRA WEAR CARE AND GLOW

Keskipeittävä ja tahraamaton meikkivoide antaa 24 tunnin hyvinvoivan hehkun. Tuotteessa on 82 % ihonhoitopohja. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle.

HYPNÔSE MASCARA

Klassikko! Jopa kahdeksan kertaa enemmän volyymia.

LANCÔME L’ABSOLU ROUGE CREAM

Täyteläisen pehmeä huulipuna tekee huulista miellyttävän tuntuiset, pehmeät ja eloisan väriset.

Ihastu kevään hurmaavimpiin tuoksuihin

LA VIE EST BELLE

Ikoninen, elegantti kukkaistuoksu – tuoksu täynnä välittämistä ja sielua.

LA VIE EST BELLE IRIS ABSOLU

Hohdokas, ylellinen ja sensuelli uusi versio ikonisesta La vie est Belle -tuoksusta. Sisältää kymmenen kertaa enemmän iiristä kuin klassinen La vie est Belle.

LANCÔME IDÔLE

Lancôme Idôle on kukkaistuoksu, jossa jasmiinin raikas tuulahdus ja uskalias ruusu muodostavat chypren kanssa modernin ja voimaannuttavan tuoksun. Pysäyttämättömälle naiselle, jolle kaikki on mahdollista.