Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Lancômen ihana joulu – anna lahjaksi jotain erityistä

Tässä on kaikki, mitä tarvitset lähimmäistesi hemmotteluun tänä vuonna. Toivelistalla ovat Lancômen hehkuvat tuoksut, ylelliset seerumit sekä pitkät ja tuuheat ripset antavat ripsivärit.

Yllätä rakkaasi sesongin upeimmalla tuoksulla: La vie est belle. Erityinen joululahja elämäsi mielitietylle. Lancôme La vie est belle Eau de Parfum on ikoninen ja elegantti kukkaistuoksu. La vie est Belle kertoo maailmalle, että elämä on kaunista, kun valitset oman tiesi onneen.

Tai entäpä jos antaisit lahjaksi eksklusiivista ihonhoitoa Lancômen Rénergie-sarjasta? Ainutlaatuisissa Lancôme Rénergie -tuotteissa yhdistyvät useat aktiiviset ainesosat, jotka auttavat häivyttämään näkyviä ihon ikääntymisen merkkejä.

Haluatko varman valinnan? Valitse upea ripsiväri Lancômen laajasta valikoimasta. Kokeile myyntimenestys Hypnôse Mascaraa, joka antaa täydellisen volyymin ripsille uniikin harjan ja innovatiivisen koostumuksensa ansiosta.

Lash Idole -maskara, vallankumouksellinen ripsiväri, joka nostaa, tuuheuttaa ja huomioi jokaisen ripsen. Uusi, mullistava geeliemulsio, jossa on neljä kertaa vähemmän vahaa. Se antaa höyhenenkevyet ja paakuttomat ripset jopa 24 tunniksi.