Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kuukauden uutuuksia

Esittelemme kuukausittain valikoimamme uusia brändejä sekä jo valikoimassa olevien brändien merkittäviä uutuuksia. Tutustu ja löydä kuukauden uutuuksia Sokokselta, Sokos Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Talvisia naisten muodin uutuuksia

Naisten muodin uutuuksista löydät nyt paljon lämpimiä ja pehmeitä vaatteita, jotka sopivat alkavaan talveen. Tutustu kotimaisten ja kansainvälisten merkkien merinovillavaatteisiin, toppatakkeihin ja -housuihin sekä lämpöisiin asusteisiin, kuten untuvarukkasiin ja pipoihin. Liukkaalle säälle sopivat nastakengät sopivat erinomaisesti pohjoisen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Osta Kari Traa -tuotteita

Osta The North Face -tuotteita

Osta Mutka-tuotteita

Osta Superyellow-tuotteita

Osta Halti-tuotteita

Metsä/Skogen

Metsä/Skogen on herkullinen kotimainen ja moniaistillinen lifestyle-brändi, jonka missiona on edistää ihmisten ja metsien hyvinvointia, inspiroida vastuullisten tuotteiden muodossa ja kunnioittaa suomalaista metsäluontoa. Metsä/Skogen tuo suomalaisen metsän arkeen ja juhlaan vastuullisten kotimaisten tuotteiden muodossa. Tuotevalikoima sisältää villiruokia, luonnonkosmetiikkaa ja lifestyle-tuotteita kotiin ja lahjaksi.

Jokaisessa tuotteessa pidetään yhteys metsään ja luontoon. Metsä/Skogen ei tarjoa mitään tarpeetonta ja turhaa vaan kaikki tuotteet edistävät ihmisten ja metsien hyvinvointia.

Makuhunajat, yrttiteet ja yrttimausteet saatavana Sokoksista ja verkkokaupasta sokos.fi.

Palasaippuat, kynttilät ja huonetuoksut saatavana Helsingin, Oulun, Tampereen ja Turun Sokos-tavarataloista sekä verkkokaupasta sokosn.fi.

Osta Metsä/Skogen-tuotteita

Eva Solo -uutuudet

Eva Solon tuotteissa yhdistyvät tarkoin harkitut materiaalit, kaunis muotoilu ja toiminnallisuus. Uutta jääkaappikaadinta ja sokeriannostelijaa koristavat messinkiset yksityiskohdat. Kaatimen suuaukko on perinteistä pullonkaulaa leveämpi, joten veden joukkoon saa helposti sujautettua pari sitruunaviipaletta tai jääkuutiota. Upea, messingin värinen tippareunus estää pisaroiden valumisen pöydälle.

Sokeriannostelija tuo tyylikkyyttä ja helppoutta kattaukseen. Korvaa sokerikulho näyttävällä sokeriannostelijalla, josta saat automaattisesti yhden teelusikallisen kerrallaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkki ei naarmuunnu tai tummu käytössä.

Osta Eva Solo -tuotteita