Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kuukauden uutuuksia

Esittelemme kuukausittain valikoimamme uusia brändejä sekä jo valikoimassa olevien brändien merkittäviä uutuuksia. Tutustu ja löydä kuukauden uutuuksia Sokokselta, Sokos Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaar on 1994 perustettu tanskalainen vaatebrändi, joka tarjoaa skandinaavista muotia. Brändin vaatteita on nähty tunnettujen julkkisten yllä, esimerkiksi Madonnalla. Bruuns Bazaarin vaatteet huokuvat eloisaa ja karismaattista ilmettä hillitysti, mutta erottuvasti. Brändi on onnistunut luomaan kokoelman vaatteita, joissa yhdistyy niin klassinen kuin moderni tyyli.

Bruuns Bazaar -tuotteet saatavana Helsingin, Kuopion, Oulun ja Tampereen Sokos-myymälöistä sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Osta Bruuns Bazaar -tuotteita

North Outdoor -neuleet

Kotimainen North Outdoor on valmistanut merinovillavaatteita vuodesta 2011. Nyt brändin mallisto täydentyy naisten merinovillaneuleilla sekä -mekoilla. North Outdoorin neuleet valmistetaan 100 % merinovillasta yrityksen omassa neulomossa Oulussa. Suunnittelun kulmakivi on kestävyys, ja brändin merinovaatteet edustavat ajatonta, urbaania ulkoilua. Pohjoismaisella mitoituksella tuotetut vaatteet ovat erityisen mukavia päällä. Joustavan merinovillan ansiosta vaatteet sopivat kaikille vartalotyypeille. North Outdoorin tavoitteena on, että jokainen voi tuntea olonsa parhaaksi versioksi itsestään brändin merinoneule päällään.

North Outdoorin käyttämä villa on aina mulesing-vapaata. Brändin vaatteissa käytetyt merinovillalangat ovat Woolmark-sertifioituja ja Ökö-Tex-sertifioitua.

Osta North Outdoor -tuotteita

Kaikon uusi mallisto

Kaikon uusi mallisto on saapunut Sokokselle. Uuden malliston vaatteet ilmentävät Kaikolle tuttua kepeää, mutta skandinaavista tyyliä.

Osta Kaiko-tuotteita

Wasabiconcept

Wasabiconcept on vaatebrändi Soyaconceptin alabrändi, joka tarjoaa naisten vaatteita muodokkaimmille pukeutujille. Brändin mallisto koostuu laadukkaista, maanläheisistä sekä tyylikkäistä vaatteista, jotka sopivat tämän päivän trendeihin. Wasabiconceptin vaatteet ovat kokoa 42–58.

Wasabiconcept-tuotteet saatavana Helsingin Sokos-myymälästä sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Osta Wasabiconcept-tuotteita

JOTT

JOTT, Just Over The Top, on perustettu vuonna 2010 Ranskan Marseillessa serkusten Mathieu ja Nicolas Gaurdikianin toimesta. Brändi on rakennettu trendikkäiden, aidosta ja sertifioidusta untuvasta valmistettujen kevytuntuvatakkien ympärille. Tuotteet ovat monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin ja elämäntilanteisiin soveltuvia, kevyitä päällä ja kompakteja kuljettaa mukana, missä ikinä takkia tarvitsetkaan.

Yksinkertaisuus on muodikasta ja tyyli monimuotoista. JOTT tietää, kuinka yhdistää käytännöllisyys ja luovuus tehdäkseen niiden avulla entistäkin parempia, sopivampia ja muodikkaampia tuotteita.

Osta JOTT-tuotteita

FARE BLU

FARE BLU on Sokoksen oma, modernin klassinen miesten muodin merkki. FARE BLU tarjoaa minimalistista, aikaa kestävää ja laadukasta pukeutumista miehille. Mallistosta löytyy mm. laadukkaita neuleita sekä pikee- ja T-paitoja.

FARE BLU -tuotteet saatavana Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Kaaren, Kajaanin, Kotkan, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Lohjan, Mikkelin, Oulun, Porin, Porvoon, Rovaniemen, Salon, Savonlinnan, Tampereen ja Turun Sokos-myymälöistä sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Osta FARE BLU -tuotteita

Joik Home & Spa

Tulossa pian myyntiin! Joik Home & Spa -tuotteet tuovat ihanaa tuoksua kotiin eri tavoin. Upeiden tuotteiden takana ovat synteettiset kosmetiikkatasoiset tuoksuöljyt, joista on erilaisten kasvipohjien avulla luotu ylellisiä tuoksumaailmoja jokaiseen tilaan.

Lexington

Lexington on korkealuokkainen lifestyle-brändi, joka perustettiin Ruotsissa vuonna 1997. Brändi yhdistää skandinaavisen suunnitteluperinteen klassiseen New England -tyyliin ja on tunnettu ainutlaatuisesta suunnittelusta, hienoista malliston yksityiskohdista ja erinomaisesta laadusta.

Osta Lexington-tuotteita

Iittala-uutuudet

Iittalan uusilla, messinginsävyisillä kynttilänjaloilla on tuttu Aalto-muoto. Yksinkertaiset, mutta kauniit Aalto-kynttiläjalat sopivat niin tarjoilupöytää koristamaan kuin syyskodin sisustukseen muuten vain.

Iittalan kaunis Kastehelmi-astiasarja on saanut uuden sävyn, kanervan. Kanervan sävyiset Kastehelmi-astiat tuovat ihanaa, lämpöistä sävyä syksyn kattauksiin.

Iittalan Aalto-maljakko saa täydennystä uudella värillä, sammaleenvihreällä. Sammaleenvihreä Aalto-maljakko tuo kaunista ilmettä kodin sisustukseen, mutta on myös oiva lahjaidea syksyn päivänsankareille.

Osta Iittala-tuotteita

Södahl-satiinipussilakanat

Night Blooms -pussilakanasetissä on kaunis kukkakuvio. Tanskalainen tuotemerkki panostaa laatuun ja selkeään skandinaaviseen muotoiluun. Hillitty vetoketju pussilakanan ja tyynyliinan syöttöaukossa viimeistelee tyylikkäästi petauksen ja helpottaa käyttöä. Kahdessa värissä saatava setti sisältää pussilakanan ja tyynynliinan.

Osta Södahl-tuotteita