Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kuukauden uutuuksia

Esittelemme kuukausittain valikoimamme uusia brändejä sekä jo valikoimassa olevien brändien merkittäviä uutuuksia. Tutustu ja löydä kuukauden uutuuksia Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Tutustu myös Sokoksen ja Emotionin uusimpiin kuvastoihin, inspiroidu ja nauti kuukauden etutuotteista.

Selaa Sokos-kuvastoa

Selaa Emotion-kuvastoa

Bläddra Sokos-katalogen på svenska

Dedicated

Naisten kauniit Dedicated-uima-asut ovat valmistettu vastuullisuus huomioiden. Dedicated-merkin uima-asuissa käytetään vain polyesteria, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Lisäksi merkin käyttämä polyesterikangas on GRS-sertifioitua. Global Recycled Standard takaa, että kyseessä oleva materiaali on kierrätetty, ja sen valmistusprosessissa otetaan huomioon koko tuotantoketju aina työntekijöiden oloista ympäristön huomioimiseen.

Dedicated-uima-asujen pop-up 30.7.2023 asti Helsingin, Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Turun Sokos-tavarataloissa.

Osta Dedicated-tuotteita

Trendi: Virkatut vaatteet

Virkatut vaatteet sekä yksityiskohdat vaatteissa ja asusteissa valloittavat tänä kesänä. Trendi on tuulahdus 60- ja 70-luvulta, jolloin virkkaaminen oli hyvin suosittua.

Virkkaustekniikkaa on käytetty erityisesti yläosissa ja mekoissa. Lisäksi virkkaustrendin vaatteet sopivat kesään hyvin, sillä ne ovat kevyitä ja mukavia sekä näyttävät hyvältä kesäpäivää vietettäessä niin kaupungilla kuin rannalla.

J. Lindebergin uusi mallisto

Ruotsalaisen J. Lindebergin tuotteissa yhdistyy sulavasti tyylikkyys ja toiminnallisuus. Johan Lindebergin vuonna 1996 perustama vaatemerkki on kunnostautunut niin urheilun kuin muodin puolella ja brändin filosofiaan kuuluukin näiden kahden maailman rajan häivyttäminen – muodin tuotteissa käytetään urheiluvaatteisiin suunniteltuja materiaaleja sekä siluetteja ja urheiluvaatteisiin on lainattu vaatteiden leikkauksia ja tyylejä muodin maailmasta. J. Lindebergin uudessa mallistossa on nähtävissä tänä keväänä urheiluhenkistä muotia yksinkertaisen tyylikkäällä otteella.

Osta J. Lindeberg -tuotteita

Les Deux’n uusi mallisto

Les Deux on tanskalainen brändi, joka tarjoaa trendikkäitä vaatteita miehille. Merkki perustettiin vuonna 2011. Tuolloin kaksi eri taustasta tulevaa miestä tapasivat toisensa kööpenhaminalaisessa katubaarissa – toinen opiskeli lakia, toinen oli luova tapaus, jonka juuret olivat Keski-Afrikassa. Toinen miehistä kiinnitti huomiota uuden tuttavuutensa valkoiseen T-paitaan, johon hän oli itse ommellut käsin armeijamerkkejä. Miehet päättivät alkaa luomaan samanlaisia T-paitoja lisää yhdessä. Vuosien saatossa merkki kasvoi isoksi vaatebrändiksi, jolla on tänä päivänä yli 500 jälleenmyyjää. Les Deux’n kevään ja kesän mallistosta huokuu merkille tyypillinen hienostunut, mutta katumuotia henkivä tyyli.

Osta Les Deux -tuotteita

Luin Livingin kevään uutuuksia

Luin Living on suomalainen brändi, jonka tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on jokapäiväiset arjen tilanteet ja intohimo tuoda viihtyisä ja rento tunnelma jokaiseen kotiin. Brändin tuotteissa yhdistyvät rento elämäntapa, laadukkaat ja innovatiiviset tuotteet sekä moderni skandinaavinen design. Luin Livingin piirteet näkyvät myös brändin tämän kevään malliston tuotteissa, joissa korostuvat erityisesti maanläheiset sävyt.

Luin Living -tuotteet saatavilla Helsingin, Tampereen, Turun, Lahden, Jyväskylän, Oulun, Joensuun ja Porin myymälöistä sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Osta Luin Living -tuotteita

in Bloom -satiinipussilakanat

in Bloom on suomalainen merkki, jonka valikoimiin kuuluu laadukkaita ja ajanmukaisia kodintekstiilejä. Merkin tuotteet ovat klassisia ja moneen sisustustyyliin sopivia. Lisäksi niissä korostuvat edullisuus, kestävyys ja hyvä laatu.

in Bloomin uudet, pehmoiset satiinilakanat ovat helppohoitoisia. Satiinilakanat on valmistettu kestävämmin tuotetusta BCI-puuvillasta.

in bloom -tuotteet saatavilla vain Sokos-myymälöistä sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Osta in Bloom -tuotteita