Sisältöön
Esittelyssä kotimaisen Scandyn ihonhoidon tuotteet.Esittelyssä kotimaisen Scandyn ihonhoidon tuotteet.

Kotimainen uutuus Scandy tuo hehkua ja voimaa ihollesi – Katso tuotteet!

Alkaako ikivanha kauneusrutiinisi käydä tylsäksi? Kotimainen Scandy on tullut ravistelemaan sen uuteen uskoon. Skincandy tuo rutiiniisi ja ihoosi hehkua ja voimaa arkailemattomalla asenteella 💪 Me olemme vastaisku valtavirralle tarjoten aitoutta rohkeuden kera. Pyyhkäise kohti Scandya ja liity ihonhoitosoturiemme joukkoon ✨ Rohkea, raikas ja päheä – aivan kuten sinäkin 😘 Koska jos et ole valmis uuteen, olet historiaa.

Bubbly Baddie Foaming Cleanser

Palaa perusteisiin bängerillä! Tapaa Bubbly Baddie -puhdistusvaahto, joka huokuu todellista main character -energiaa. Kosteuttava ja rauhoittava koivunmahla tukee ihosi eeppistä comeback-tarinaa samalla kun kookoksesta johdetut puhdistavat ainesosat swaippaavat päivän liat pois jättämättä ihoasi kuivaksi. Bonuksena ksylitoli, joka pitää ihosi suojakerroksen vahvana ja tasapainoisena. Entäs tuoksu? Se antaa retroa – puhdasta Hubba Bubba -purkkanostalgiaa (koitappa sanoa tuo nopeasti viisi kertaa peräkkäin).

🌱 99 % luonnollinen 🐰 100 % vegaaninen

Ladataan

Drippin’ Dew Hydrating Serum

Valmistaudu sammuttamaan ihosi jano Drippin’ Dew Hydrating Serumin avulla. Tämä pikku pullo on täynnä taikaa sisältäen syväkosteuttavan sekoituksen koivunmahlaa ja glyserolia sekä ihon suojakerrosta vahvistavaa mustikansiemenöljyä. Viimeisenä silauksena on kirpeänraikas inkiväärin ja pirskahteleva kokiksen tuoksu, joka muuttaa ihosi fiiliksen “meh”:stä “YAAAS”:ksi yhdellä pisaralla. Kosteutus? Check. Kuulas raikkaus? Tuplacheck. Entä hehku? Homma hoidossa.

🌱 99 % luonnollinen 🐰 100 % vegaaninen

Ladataan

Dew Me a Favor Prep & Refresh Face Mist

Valmistele ihosi Dew Me a Favor Prep & Refresh Face Mist -kasvosuihkeella. Sisältäen superkosteuttavan yhdistelmän hyaluronihappoa, koivunmahlaa ja glyserolia sitruksisella twistillä, tämä monikäyttöinen kasvosuihke toimii niin iltapäivän kaivattuna piristysruiskeena kuin henkilökohtaisena hype squadina preppaamaan kasvot meikkiä varten. Jo muutama kasteenraikas, pirteiltä sitruunoilta ja appelsiineilta tuoksuva suihkaus tekee sinut yhtä iloiseksi kuin olisi perjantai.

🌱 99 % luonnollinen 🐰 100 % vegaaninen

Ladataan

Spot the F Off Invisible Blemish Patches

Laita epäpuhtaudet incognito-tilaan Spot the F Off Invisible Blemish Pathes -finnilaastareilla. Nämä ohuet ja läpinäkyvät, hydrokolloidista valmistetut laastarit sisältävät ihoa puhdistavaa salisyylihappoa ja pajunkuoriuutetta, jotka avaavat tukkeutuneita ihohuokosia, sekä rauhoittavaa ja punoitusta vähentävää centella asiatica -uutetta. Ne ovat salainen aseesi niitä ärsyttäviä pikku p*skiaisia vastaan, jotka ilmestyvät kasvoillesi ilman kutsua – tunnetaan myös finneinä. Jokainen laastari sulautuu saumattomasti ihoon ja toimii salaa rauhoittaen ja tasoittaen finnejä, mikä saa ne katoamaan nopeammin kuin viimeisin meemitrendi. Joten läimäise laastari naamaan, jatka upeana olemista ja muista: epäpuhtauksien ei koskaan pitäisi varastaa valokeilaasi.

🐰 100 % vegaaninen

Ladataan

Glow Game: Strong Brightening Sheet Mask

Tuo ihosi takaisin elävien kirjoihin Glow Game: Strong Brightening Sheet Maskin avulla. Tämä ei ole mikään tavallinen sheet mask; se on hehkua buustaava pikaratkaisu käärittynä herkulliseen persikan tuoksuun. Naamio sisältää tehokkaan yhdistelmän ihoa helliviä ainesosia, kuten niasiiniamidia ja puolukkauutetta, jotka tasoittavat ihon sävyä, sekä antioksidanttipitoista glutationia ja lootusuutetta, jotka antavat iholle vertaansa vailla olevaa hehkua. Hyaluronihapon avulla tämä sheet mask jättää ihollesi täyteläisen ja mehukkaan kosteutetun tunteen.

🌱 97 % luonnollinen 🐰 100 % vegaaninen

Ladataan

IDG a Sheet De-Stressing Sheet Mask

Rentoudu kaoottisen päivän jälkeen IDG a Sheet De-Stressing Sheet Maskin avulla. Rauhoittavilla ainesosilla, kuten centella asiaticalla (say whaaat) sekä lakritsinjuuri- ja kamomillauutteilla, rikastettu naamio on kuin ihosi oma hypeman sheet maskin muodossa sanoen: ”You got this.” Tästä lohduttavalla vaniljantuoksulla varustetusta, ihoa rauhoittavasta ja stressiä lievittävästä sheet maskista tulee uusi self-care must have -tuotteesi.

🌱 97 % luonnollinen 🐰 100 % vegaaninen

Ladataan