Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kosteuta ihosi, kirkasta katseesi Clarins-tuotteilla

Raikkaan, tasaisen ja hehkuvan näköinen iho sisältää riittävästi kosteutta.

Clarins Hydra-Essentiel [HA2] -ihonhoitolinjan tuotteilla saat kolminkertaisen kosteutuksen iholle

Hydra-Essentiel [HA2] -ihonhoitolinjan voiteiden sisältämä luomulaatuinen itulehtiuute auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon parantamalla ihon kykyä sitoa vettä ja aktivoimalla luontaisen hyaluronihapon muodostumista ihossa. Koostumukseen lisätty hyaluronihappo sitoo kosteutta ihon kaikissa kerroksissa täyteläistäen ihoa. Tuloksena on välittömästi kosteutetumpi iho, joka tuntuu aiempaa täyteläisemmältä ja pehmeämmältä. Kosteuttavan ihonhoitolinjan tuotteet sopivat kaikenikäisille ja linjasta löytyy päivävoiteet ihotyypeittäin sekä yövoide kaikille ihotyypeille. Hydra-Essentiel [HA²] Silky Cream on normaalista kuivalle iholle sopiva kosteusvoide, jonka silkkimäinen koostumus aivan kuin sulaa iholle ja jättää sen miellyttävän pehmeän tuntuiseksi.

Hydra-Essentiel [HA²] Night Care on kaikille ihotyypeille sopiva yövoide, joka hoitaa ihoa yön aikana vahvistaen ihon omaa suojamuuria. Tehokkaasti kosteuttava koostumus ylläpitää ihon täyteläisyyttä. Miellyttävän tuntuinen yövoide jättää ihon pehmeän ja joustavan tuntuseksi.

Clarins Total Eye -silmänympärystuotteet kirkastamaan katseesi

Kauneudenhoidossa monen naisen huolenaiheena ovat silmänympärysihon kunnossa tapahtuvat muutokset. Stressin ja väsymyksen vaikutukset näkyvät ensimmäisenä juuri silmänympärysiholla. Sibelius-rypyt, jännitysrypyt, harakanvarpaat, yläluomien veltostuminen, silmänalusten tummuus ja silmänympärysihon turpoaminen ovat ohuella ja herkällä silmänympärysiholla näkyviä ongelmia. Clarins tarjoaa ratkaisun kaikkiin näihin ongelmiin Total Eye -silmänympärystuotteilla.

Clarins Total Eye Lift -hoitotiiviste liftaa ja täyteläistää silmänympärysihoa

Bestselleriksi muodostunut hoitotuote saa silmänympärysihon välittömästi aiempaa virkeämmän ja levänneemmän näköiseksi. Total Eye Lift on kaiken ikäisille naisille sopiva silmänympärysihon tehohoito, joka huomioi kaikki silmänympärysihon kuntoon vaikuttavat seikat. Se poistaa tehokkaasti silmänympärysihon turvotusta ja silmänalusten tummuutta, häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttää silmänympärysihoa.