Sisältöön
SapienicSapienic

Kokemuksia Sapienic-kasvojenhoitotuotteista

Saimme 13 henkilöä mukaan testaamaan Sapienicin kasvojenhoitotuotteita. Lue, mitä mieltä testiryhmäläiset olivat Sapienic-tuotteista ja mieti, voisivatko Sapienicin kasvojenhoitotuotteet sopia sinulle!

Osta Sapienic-tuotteita

Sapienicin probioottinen, hellävarainen ihonfilosofia lupaa auttaa palauttamaan ihon sen luonnolliseen tilaan. Iholle tuodaan hyviä mikrobeja, jotka lisäävät ihon luontaisen mikrobiomin monimuotoisuutta. Lisäksi ihon arvokkaita öljyjä häiritään niin vähän kuin mahdollista. Siksi sarjassa ei ole esimerkiksi vaahtoavia puhdistustuotteita.

Sarjan yksi tähtiraaka-aineista on prebiootti nimeltään Sapienic Acid, joka imitoi ihmistalin tärkeimpiä öljyjä. Sen pitäisi auttaa tuhoamaan haitallisia bakteereja samalla kun se ylläpitää ihon hyviä mikrobeja. Lisäksi Sapienic kertoo olevansa yksi harvoista ihonhoitosarjoista, joka sisältää eläviä probiootteja.

Nyt pääsemme kuulemaan testiryhmäläisten kokemuksia Sapienic-tuotteista sekä kuinka ne vaikuttivat heidän iho-ongelmiinsa. Testiryhmäläisillä oli entuudestaan erilaisia iho-ongelmia, kuten atooppinen iho, herkkä iho rasvoittuva ja epäpuhdas iho, couperosa, akne, sekaiho, suurentuneet ihohuokoset.

Sapienic Makeup Remover with Kaolin Clay 150 ml

Sapienicin täyteläisen meikinpoistoaineen lupaus on, että se puhdistaa kasvot hellävaraisesti säilyttäen samalla ihoa suojaavaa talia. Se huolehtii, että ihoa suojaava tali pysyy iholla samalla, kun se imee itseensä toksiineja ja kuorii ihon hellävaraisesti. Lisäksi meikinpoistoaineeseen on lisätty savea, joka huolehtii, ettei iholle jää puhdistuksen jälkeen kuiva tai kiristävä tunne.

Usean testaajan mielestä Sapienicin meikinpoistoaineen lupaus täyttyi paremmin kuin hyvin. Tuote paitsi poisti meikin tehokkaasti, myös puhdisti ja hoiti ihoa.

”Erittäin hyvä tuote! Nyt muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen iho on todella kosteutettu ja heti käytön jälkeen iho jää pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi. Poistaa meikin tehokkaasti. Aion jatkaa tuotteen käyttöä ehdottomasti!”

– Saara K.

”Iho ei tuntunut enää kiristävältä ja kuivalta tuotteen käytön jälkeen, huomasi selkeästi eron entiseen. Ihohuokoset ovat pienentyneet. Iho tuntuu käytön jälkeen paljon pehmeämmältä. Tuote on tuoksuton, joten sopii hyvin tuoksuherkillekin. Lisäksi se kosteuttaa ihoa ja on helposti poistettavissa.”

– Kirsti R.

Kaikkien testaajien mielestä tuote ei kuitenkaan poistanut meikkiä niin tehokkaasti mitä olisivat toivoneet. ”Odotin parempaa pesutehoa. Valitettavasti meikinpoistoaine ei riittävän hyvin puhdistanut kasvojani meikkivoiteesta. Annan tuotteelle kuitenkin vielä mahdollisuuden.”

– Jenna K.

Ladataan

Probiotic Mist 40 ml

Sapienicin Probiotic Mist on kasvosuihke, joka lupaa antaa kasvoille kestävää suojaa koko päiväksi. Kaksiosainen tuote sisältää lasisen ampullin, joka sisältää eläviä probiootteja, sekä lasisen suihkepullon, joka sisältää miljoonaa inaktiivista Lactobacillus-bakteeria. Ampulli lisätään suihkepulloon, ja tuotetta käytetään aamuisin. Tuotteen pitäisi lisätä ihon omaa suojatoimintaa sekä auttaa iholle hyödyllisten mikrobien kasvamisessa.

Lähes kaikki testaajat olivat tyytyväisiä Sapienicin kasvosuihkeeseen. Kehuja kasvovesi sai etenkin sen tuomasta virkeydestä kasvoille sekä ihon rauhoittumisesta.

”Tästä tuli suosikkituotteeni. Muutama suihkaus herättää ihon sekä minut aamuisin. Kivasti kosteuttaa ihoa. Minuutin ravistelu täytyy vaan muistaa ennen suihkausta. Mieto tuoksu plussaa.”

– Sirpa A.

”Ihana käyttää! Rakastan suihkeita, joten odotukset olivat korkealla. Sumute on niin hienojakoista kuin mitä toivoin. Käytin tuotetta päivittäin testijakson aikana ja ajoin jatkaa käyttöä. Näin lyhyellä kokeilulla en osaa sanoa vielä vaikutusta ihon kuntoon, mutta tuntuu kosteuttavan tehokkaasti. Tuotteessa parasta on sen helppokäyttöisyys.”

– Bea B.

Miinusta tuote sai ainoastaan tuotteen käyttöönotosta sekä varsinaisen lasipullon käytöstä.

”Tuotteen käyttöönotto oli hieman hankalaa. Oli haastavaa saada pikkuampullin jauhe osumaan pulloon. Jauhe tarttui ampulliin. Spraypullon käyttö vaatii vielä totuttelua silmiä ja hengitysteitä varoessa. Ilmeisesti haittaa ei kuitenkaan aiheudu.”

– Inkeri M.

Ladataan

Lipids 20 ml

Sapienicin Lipids on kasvoöljy, joka on suunniteltu vastaamaan ihoa suojaavan talin lipidejä. Se sisältää rasvahappoja, triglyseridejä, vahaestereitä ja hiilivetyjä oikeassa suhteessa, joiden pitäisi ravita ihon mikrobiomia ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi Lipids-kasvoöljyä tulisi käyttää Sapienicin seerumin kanssa niiden hoitoyhdistelmän ensimmäisenä vaiheena.

Lähes kaikki testiryhmäläiset olivat vakuuttuneita Lipids-kasvoöljystä. Erityisesti kiitosta sai se, että kasvoöljy vähensi ihon kuivuutta ja teki kasvoista pehmeät.

”Olen huono kasvoöljyjen käyttäjä, mutta tämä tuote oli aivan loistava. Tuote imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta kasvoille. Ihosta tuli pehmeäntuntuinen, ja tunne oli myös aamulla herätessä sama. Herkkä ihoni tykkäsi tuotteesta eikä reagoinut siihen negatiivisesti. Käytän tätä jatkossakin!”

– Jaana H.

”Ensimmäisellä käyttökerralla iholla tuntui kihelmöintiä, erityisesti rasvatun ja rasvaamattoman ihon rajalla. Tietenkin säikähdin, että tässäkö tämä nyt oli, mutta tunne meni nopeasti ohi, ja seuraavan tuotteen levitys katkaisi sen lopullisesti. Tipat ovat yllättävän riittoisia ja levittyvät uskomattoman helposti. Öljymäisyys katosi muutamissa minuuteissa. Tuote auttoi myös käsieni ihoa samalla. Tästä tulee luultavasti katastrofisten kuivuuskausien pelastus!”

– Katja P.

Kaikki testaajat eivät kuitenkaan saaneet tarpeeksi apua kasvoöljystä koskien kasvojen kuivuutta.

”Lipids-öljy tuntuu ihan mukavalta iholla. Kahden viikon käytön jälkeen iho on kuitenkin kuiva, ehkä kuitenkin hieman parempi kuin viikon käytön jälkeen. Kuivuus näkyy ikävästi meikin levityksen yhteydessä. Muita oireiluja on vähemmän kuin ennen tuotteiden käyttöä, mutta kuivuus vaivaa paljon. Aion jatkaa tuotteen käyttöä, jos vaan naama ei rapise pois ennen tuotteen loppumista. Käytin tuotetta ohjeen mukaan aamuin illoin.”

– Tuula T.

Ladataan

Serum 30 ml

Sapienicin seerumi lupaa lisätä ihon kosteuspitoisuutta sekä prebiootteja mikrobiomin hyvinvoinnin lisäämiseksi. Sen vesiliukoiset aktiiviaineet sisältävät hyaluronihappoa, probioottilysaatteja sekä prebiootteja. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi seerumia tulisi käyttää Sapienicin Lipids-kasvoöljyn kanssa niiden hoitoyhdistelmän toisena vaiheena.

Testaajat kehuivat seerumin olevan helppokäyttöinen ja hyvin imeytyvä. Moni koki tuotteen kosteuttavan kasvoja sekä auttaneen myös joissakin iho-ongelmissa. Erityisiä kehuja tuote sai näkyvistä tuloksista, jotka myös kumppanit tai ystävät olivat huomanneet.

”Tuote todella on pitänyt lupauksensa. Jo heti ensimmäisellä kerralla huomasi vaikutuksen, iho ei enää ollutkaan niin kuiva ja kireä. Muutaman päivän käytön jälkeen huomasin ihohuokosten supistuneen ja laikut olivat vaalentuneet. Jopa ystäväni ihmetteli kasvojeni näyttävän nuoremmilta, jotenkin iho vaan näyttää paremmalta niin totta kai se vaikuttaa yleisilmeeseen. Itsekin olen huomannut kasvojen ihon muutoksen, kun katsoo peiliin. Ehdottomasti aion jatkaa tuotteen käyttöä, sillä tuote ylitti odotukset.”

– Kirsti R.

”Hyvä tuote, jättää iholle kosteutetun tunteen. Muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen iho on todella pehmeä ja ero ennen käytön aloitusta on huomattava. Iho on paljon tasaisempi ja ihohuokoset pienentyneet huomattavasti. Lisäksi kuivuutta ei ole ollenkaan vaan iho on todella pehmeä ja sileä. Jotta paras hyöty saadaan, niin on käytettävä muita sarjan tuotteita yhdessä.”

– Saara K.

Ladataan

Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle

Kaikki testaajat yhtä testaajaa lukuun ottamatta pystyivät suosittelemaan Sapienic-tuotteita muille käyttäjille. Testiryhmäläiset kehottivat kokeilemaan tuotteita erityisesti, jos kärsi kuivasta tai herkästä ihosta. Osa suositteli tuotteita kokeiltavaksi myös, jos kärsi muista mahdollisista iho-ongelmista. Useat testaajat kertoivat myös jatkavansa Sapienic-tuotteiden käyttöä testijakson jälkeen.

”Olin innoissani päästessäni kokeilemaan Sapienic-tuotteita, niiden filosofia puhuttelee minua. Suosittelisin tuotteita erityisesti herkkäihoisille, jotka haluavat ihollensa luonnollisempaa hoitoa. Uskon kuitenkin, että nämä tuotteet sopivat kenelle vain! Aion itse jatkaa kaikkien tuotteiden käyttöä.”

– Roosa S.

”Voisin suositella erityisesti, jos on jokin haaste iholla. Uskon vahvasti, että tuotteella saa hyviä tuloksia aikaan pidemmällä käytöllä.”

– Mari J.

”Koen vahvasti, että nämä tuotteet ovat hyvinkin hoidollisia. Toisin sanoen en ehkä suosittelisi normaalille iholle jokapäiväiseen käyttöön. Jäin pohtimaan, tulivatko kasvoni addiktiksi tuotteille. Joka tapauksessa suosittelen tuotteita lämpimästi selkeistä iho-oireista kärsiville. Voisin myös kuvitella näiden olevan kuuriluonteisesti suositeltavia runsaasti ehosteita käyttäville. Saatanpa mainita tuotteista työyhteisössäni terveydenhuollon alalla!”

– Katja P.

Osta Sapienic-tuotteita