Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Sano hyvästit kiukuttelevalle iholle – kokeile uutta Estée Lauder Nutritious -tuotelinjaa

Tuntuuko ihosi elottomalta tai ärtyneeltä? Kokeile uutta Estée Lauder Nutritious -ihonhoitosarjaa, joka on suunniteltu erityisesti kiukuttelevan ihon hoitoon. Tuotteet sisältävät raikkaita ainesosia, kuten tehokkaasti ihoa rauhoittavia ja punoitusta lievittäviä leväuutteita sekä kosteuttavaa ja ravitsevaa fermentoitua kookosvettä. Tutustu alta lisää tuotteisiin!

Osta Estée Lauder Nutritious -tuotteita

Ihoa hoitavat puhdistustuotteet kasvoille

Nutritious 2-in-1 Foam Cleanser on monikäyttöinen vaahtoava puhdistusvaahto kasvoille. Puhdistusvaahto raikastaa ja virkistää ihoa, ja voit käyttää sitä päivittäiseen puhdistukseen tai viikoittaisena kasvonaamiona.

Viimeistele kasvojen puhdistus Nutritious Radiant Essence Lotion -hoitovedellä, joka syväkosteuttaa ja heleyttää ihoa. Tuote tasapainottaa tehokkaasti ihon rasvoittumista ja supistaa ihohuokosia. Se myös valmistelee ihon vastaanottamaan puhdistuksen jälkeiset hoitotuotteet.

Ladataan
Ladataan

Rakkautta ihollesi – kosteuta ja heleytä

Hemmottele ihoasi Nutritious Melting Soft Creme / Mask -kosteusvoiteella. Aamuin illoin käytettävä kosteusvoide sisältää Nutri-9 Complex -yhdistettä, joka syväkosteuttaa ihoa ja vähentää ihon kiiltoa.

Unelmakevyt Nutritious Airy Lotion -kosteusemulsio on täydellinen sinulle, jos ihosi on enemmän rasvoittuva kuin kuiva. Kosteusemulsio tuo iholle raikasta kosteutta samalla, kun se tasapainottaa ihoa, hillitsee kiiltoa ja supistaa ihohuokosia.

Ladataan
Ladataan

ETU SINULLE

Kun ostat kaksi Nutritious-sarjan tuotetta Estée Lauder -kauneustapahtuman aikana, saat lahjaksi upean meikkipussin, jossa on seitsemän kokeilukokoista tuotetta (arvo 132 €). Etu voimassa 7.–13.8.2023 Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä.