Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Koe taianomainen joulun aika yhdessä Biothermin kanssa

Joulun maagisena aikana voit kokea Biothermin ihonhoidon taian. Anna meidän inspiroida sinua herkullisten ja tehokkaiden tuotteiden valikoimalla!

Life Plankton Elixir Serum

Biotherm Life Plankton Elixir on uudistava seerumi kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Se on kaikkien ihonhoitorutiinien ensimmäinen vaihe kohti kaunista ja hoidettua ihoa. Jo kahdeksan päivän käytön jälkeen ihon kunto paranee näkyvästi ja iho vahvistuu. Ajan myötä iho näyttää kiinteämmältä ja sileämmältä, ohuet juonteet vähenevät ja iho näyttää nuorekkaammalta. Ihosta tulee pehmeä, joustava ja kosteutettu, ja se saa uutta hehkua.

Biotherm Life Plankton Eye on silmänympärysvoide, joka vahvistaa silmänympärysihoa päivän rasituksia vastaan sekä tasoittaa silmänympärysihoa. Jo 8 päivän kuluttua silmänympärysiho on selvästi uudistunut. Ajan myötä juonteet hälvenevät ja tummat silmänympärykset häivyttyvät. Kevyt geelivoide jättää ihon raikkaaksi ja hehkuvaksi. Sisältää 5 % Life Planktonin probioottifraktiota - Biothermin ainutlaatuista, luonnollista alkuperää olevan nimikkoainesosaa, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan.

Valitse voiteesi

Biothermillä on laaja valikoima voiteita erilaisiin tarpeisiin.

Biotherm Blue Pro-Retinol Cream on kosteuttava päivävoide, joka häivyttää pigmenttiläiskiä, juonteita ja ryppyjä. Voide kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisemmän, jolloin iho vaikuttaa sileältä, hyvinvoivalta, nuorekkaalta ja heleältä.

Biotherm Blue Therapy Uplift Day on kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide normaalille ja sekaiholle. Voide lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä luonnollista alkuperää olevien kollageeniryhmän peptidien avulla sekä Red Algae -leväuutteella, joka tunnetaan nimellä Rodophycea ja jota kerätään Atlantin rannikolta.

Aquasource Hyalu Plump Gel on raikas ja kosteuttava päivävoide geelimäisellä koostumuksella normaalille ja sekaiholle. Se soveltuu myös herkälle iholle. Voide kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tuntia.

Aquasource Cica Nutri -päivävoide sisältää Centella Asiatica -ainesosan, joka tunnetaan ihoa rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan, sekä Biothermin erityistä tähtiainesosaa, luonnollista alkuperää olevaa Life Plankton -probioottifraktiota. Iho tuntuu miellyttävältä, pehmeältä ja saa uutta hehkua.

Aquapower

Biotherm Homme Aquapower Advanced Gel PNM 75 ml on kosteuttava päivävoide miehille. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille miehille.

Biotherm Aquapower Eye Cream on viilentävä ja turvotusta vähentävä geeli silmänympärysiholle. Ihoa välittömästi kosteuttava ja viilentävä vaikutus. Kosteutettu silmänympärysiho ennaltaehkäisee ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Lopputuloksena on kosteutettu ja virkistynyt silmänympärysiho.