Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Klassikkomeikki kahdella eri tyylillä

Klassisen meikkilookin voi toteuttaa helposti niin punaisen kuin pinkin huulimeikin ympärille.

Osta kosmetiikkaa

Hurmaa punaisilla huulilla – Klassikkomeikki Estée Lauderin tuotteilla

Punaiset huulet kuuluvat ehdottomasti klassiseen meikkilookiin. Jos siis haluat luoda hyvin ajattoman meikin, kokeile tehdä klassikkomeikki punaisten huulien ympärille. Look sopii oikein hyvin niin arkeen kuin juhlaan.

Estée Lauderin Pure Color Lipstick Matte -huulipuna sävyssä Thrill Me sekä Double Wear 24H Stay-in-Place Lip Liner -huultenrajauskynä antavat huulille täydellisen, klassisen punaisen sävyn. Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad -luomiväripaletin sävyllä 04 Desert Dunes saa tehtyä silmämeikin, joka korostaa silmiä sopivasti ja jättää huomion punaisille huulille. Harjaa ripsiin Double Wear Zero-Smudge Lengthening -maskaraa, joka pidentää ja tuuheuttaa ripsiä. Kulmiin saa lisättyä väriä The Brow Multi Tasker -kulmapuuterikynällä, jolla muotoilet ja täytät kulmia makusi mukaan.

Osta Estée Lauder -tuotteita

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Piristystä pinkillä – Klassikkomeikki Essencen tuotteilla

Meikkien klassikkoväreihin kuuluu myös pinkki, joka antaa kivaa piristystä syksyiseen meikkiin. Jos siis kaipaat värikästä mutta ajatonta meikkiä, kokeile lisätä pinkin sävyjä muutoin luonnolliseen meikkiin. Essencen kosteuttava Hydra Matte -huulipuna sävyssä 407 antaa huulille näyttävän pinkin sävyn. Luonnollinen ja virheetön meikkipohja on helppo loihtia peittävän Soft Touch Mousse -meikkivoiteen ja Mattifying Compact -puuterin avulla. Tuo poskiin väriä uudella What a Tint! -huuli- ja -poskiöljyllä, jota voi halutessaan sipaista myös huulille huulipunan sijaan. Viimeistele look lakkaamalla myös kynnet pinkin sävyisiksi. The Gel Nail Colour -kynsilakan sävy 13 tuo kynsille intensiivisen sävyn jo yhdellä lakkakerroksella.

Osta Essence-tuotteita

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan