Sisältöön
Kevään kosmetiikkaherkutKevään kosmetiikkaherkut

Kevään kosmetiikkaherkut

Kevät on loistava vuodenaika uudistaa omaa kosmetiikka-arsenaalia ja kokeilla ihania uutuuksia. Kokosimme yhteen tämän kevään kuumimmat kosmetiikkatuotteet, joilla voit piristää kevätlookiasi!

Näyttävä silmämeikki

Tänä keväänä silmämeikissä nähdään etenkin voimakkaita ja graafisia silmärajauksia, joihin voi yhdistää myös raikkaan värisen luomivärin tai näyttävän glitterkimalteen. Tuuheuttava ripsiväri antaa silmämeikille viimeisen silauksen.

Kaunis meikkipohja

Keväällä kannattaa suosia kevyempää, omalle ihotyypille sopivaa meikkivoidetta, joka heleyttää ja suojaa ihoa. Kevyt aurinkopuuteri antaa kasvoille kauniin sävyn tai korostaa jo auringon päivettämää ihoa. Korostuspuikolla taas saat tuotua helmiäistä hohdetta haluamiisi kohtiin kasvoissasi.

Herkulliset huulet

Piristä kasvoja myös herkullisen sävyisellä huulikiillolla tai -punalla. Valitse tuote, joka samalla kosteuttaa ja suojaa huulia. Huulimeikin väri vaikuttaa paljon meikin yleisilmeeseen ja sitä vaihtamalla voit helposti päivittää päivätyylin iltamenoihin sopivaksi.

Hyödynnä Juhlaviikkojen etu! Saat normaalihintaiset meikit ja meikkitarvikkeet –25 % S-Etukortilla 24.–30.4. Sokos-tavarataloissa. Edun saat myös kirjautuneena asiakasomistajana verkkokaupassa sokos.fi. Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, meikkitarvikkeita sekä kynsi- ja ripsituotteita. Ei koske Fenty Beauty -tuotteita.­

Huumaavat tuoksut

Tuoko lempituoksusi mieleen kesän kukat, eksoottiset kaukomaat vai kirpeän sitruunan? Virittäydy kesään siihen sopivalla tuoksulla ja matkaa sen avulla kutkutteleviin uusiin seikkailuihin! Laajasta valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.