Sisältöön
Clinique Smart Clinical Repair -sarjan ihonhoitotuotteita.Clinique Smart Clinical Repair -sarjan ihonhoitotuotteita.

Kevään kauneusvinkit Cliniquelta

Tiesitkö, että kaikki Clinique-tuotteet ovat 100 % hajusteettomia ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa? Tutustu Cliniquen Smart Clinical Repair -sarjan uutuuteen, Smart Clinical Repair SPF 30 Wrinkle Correcting Cream -voiteeseen sekä Even Better Clinical Serum SPF20 -meikkivoiteeseen.

Malli ja Smart Clinical Repair SPF 30 Wrinkle Correcting -voide.

Hehkua ja hyvinvointia ihollesi

Smart Clinical Repair -tuotesarja on suunniteltu vaikuttamaan ihon ikääntymisen merkkeihin. Ainutlaatuisen yhdisteen avulla vahvistat ihosi suojakerrosta, ehkäiset kosteuden haihtumista ja suojaudut ulkoisilta ärsykkeiltä. Salaisuutena on yhdiste, joka sisältää huolellisesti valittuja ainesosia, kuten hyaluronihappoa, glyseriiniä, multipeptidejä sekä D- ja E-vitamiineja, jotka kosteuttavat, täyttävät hienoja juonteita ja vahvistavat ihoa.

Uutuusvoide Smart Clinical Repair SPF 30 Wrinkle Correcting Cream sisältää aurinkosuojakertoimen 30, jotta voit suojata ihoasi myös auringon aiheuttamilta vaurioilta.

Even Better Clinical Serum SPF20 -meikkivoiteita.

Meikkivoide ja ihonhoito yhdessä

Ihonhoidon asiantuntijuuden lisäksi löydät Cliniquelta jokaiselle ihotyypille sopivaa kosmetiikkaa. Even Better Clinical Serum SPF20 yhdistää kauneuden ja ihonhoidon täydellisesti. Öljytön koostumus, joka käytön myötä tasoittaa ihon sävyä ja auttaa korjaamaan ihon pieniä virheitä, samalla kun ihosi nauttii pitkäkestoisesta peittävyydestä ja saa suojaa UV-säteiltä.