Sisältöön
alt=""alt=""

Clarins – Kauneustekoja iholle läpi elämän: ihonhoitorutiinit ylläpitävät ihon hehkua ja elinvoimaisuutta

Iho on suurin elimemme, jonka kuntoon kokonaisvaltainen hyvinvointimme heijastuu väistämättä läpi elämän. Mitä kuormittavampaa elämänvaihetta elät, sitä tärkeämpää on tehdä hyvinvointiasi tukevia tekoja – myös iholle.

Kutsu kauneuteen Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi: S-Etukortilla normaalihintaiset meikit, ihonhoitotuotteet sekä tuoksut 20 prosentin alennuksella. Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä naisten ja miesten tuoksuja. Etu ei koske lahjapakkauksia eikä erikoiskokoisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Voimassa 4.–10.3.2024.

Tutustu Kutsu kauneuteen -tapahtumaan

Ihon hehku ja elinvoimaisuus muodostuvat useasta palasesta: arjen jaksamista tukevista valinnoista, omasta mielenmaailmasta, ympäristötekijöistä ja ihonhoitorutiineista. Ihonhoitoon ei tarvitse armeijaa erilaisia hoitotuotteita. Riittää, että pidät säännöllisyydestä kiinni ja kuuntelet ihosi tarpeita. Ihon elinvoimaisuutta ylläpitävä rutiini muodostuu hyvistä puhdistustuotteista, säännöllisestä kuorinnasta ja hoitovoiteista.

Tunnetko jo stressin vaikutukset ihoon?

Kuormituksen ja kiireisen elämäntyylin emotionaaliset ja fyysiset vaikutukset ovat monelle tuttuja. Harvoin kuitenkin tulee ajateltua, että stressi näkyisi ihossa epäpuhtauksia suurempana harmina.

Nykyteknologia mahdollistaa jo hyvin määriteltyjen ihon haasteiden tutkimuksen. Muun muassa Clarins on kunnianhimoisesti tutkinut kuormittavan elämäntyylin yhteyttä naisten kauneushuoliin ympäri maailmaa. Tutkimuksissa havaittiin, että pitkäaikainen kuormitus ilmeni iholla muun muassa sameutena, karheutena sekä juonteina ja ensimmäisinä stressiryppyinä. Ilmiö on todellinen, sillä stressi laskee tutkimusten mukaan ihon solujen aktiivisuutta ja ikäännyttää ennenaikaisesti ihon ulointa kerrosta, jolloin ihon kyky puolustautua ulkoisilta uhkatekijöiltä, kuten kuivuudelta laskee.

Jokainen ikä on paras ikämme, mutta ihoa voi auttaa ikääntymään kuin pro tukemalla sen toimintoja.

Kiireisen naisen kauneutta tukeva Multi-Active-hoitolinja

Kuormituksen ja kiireen keskellä iho kaipaa energiaa samoin kuin kuormittuneen elimistökin, joka käy vajailla tehoilla. Kosmetiikalla voidaan tehostaa ihon luontaisia toimintoja ja saada ne kulkemaan kuin voidelluilla urilla.

Clarins Multi-Active-hoitovoiteet on kehitetty erityisesti kiireisen naisen tyypillisiin kauneushuoliin. Heleyttä ja ihon elinvoimaisuutta palauttava hoitolinja saa väsymyksestä sameutuneen ihon säteilemään sisältä ulospäin. Ihon elinvoimaisuus palautuu hoitovoiteiden kyvystä varastoida iholle tärkeää energiaa ja aktivoda solujen toimintaa. Kasvien kaunistava voima ja uusi Skin Charger -yhdiste antavat iholle vastustuskykyisemmät pelikortit suojautua kuormituksen ja huonosti nukuttujen yön vaikutuksilta. Päivä päivältä iho näyttää aiempaa hehkuvammalta ja hennot juonteet sekä karheus pehmittyvät.

Myös iltaihonhoitoon kannattaa panostaa, sillä yön aikana ihon toiminnot ovat epäaktiivisia ja iho haihduttaa huomattavasti enemmän vettä. Oletko joku aamu herännyt huomaten, että iho näyttää nuutuneelta? Tämä on merkki siitä, että yötä vasten ihosi tarvitsee enemmän tehoja.

Kun iho lepää yöllä, voit tehostaa ihon uusiutumista Multi-Active-yövoiteella. Voide sisältää tehokasta tetrapeptidiä, joka vilkastuttaa ihon uusiutumista yön aikana.

Kuvassa Clarins tuotteita

Oikeutetusti kulttimaineinen Double-seerumi

Kun ihonhoidon peruspalikat ovat kunnossa ja haluat tehostaa ihon elinvoimaa, voit lisätä hoitorutiiniin monivaikutteisen seerumin.

Double-seerumi on jokaisen naisen ihon hyvinvointia tukeva tähtituote, jota myydään maailmanlaajuisesti yksi pullo joka neljäs sekunti.Kaikkien aikojen rakastetuin Clarins-ihonhoitotuote sopii kaikille ihotyypeille ja huomioi ihon olennaisimmat tarpeet jokaisessa iässä.

Seerumi napakoittaa ihoa, silottaa ihon hentoja juonteita ja uurteita ja tuo iholle säteilevän heleyden. Ihoa kaunistavat kasviuutteet tasoittavat ihonsävyä ja supistavat ihohuokosia. Käytännössä seerumi on 360-vaikutteinen ihonhoidon tähti niin väliaikaiseen kuin säännölliseen käyttöön.

Kulttimaineisen seerumin suosio piilee sen kaksoiskoostumuksessa, jonka ansiosta seerumi yhdistää onnistuneesti samaan pulloon kaksi seerumia: vesi- ja öljypohjaisen seerumin. Yhdessä seerumit aktivoivat viittä ihon hyvää kuntoa ja nuorekasta ulkonäköä ylläpitävää toimintoa. Iho saa happea, suojaa, ravinteita ja kosteutta, jonka lisäksi kasviuutteet auttavat ihoa uusiutumaan ja säteilemään hehkuvana.

Ihoa voimaannuttavan tehon taustalla on yhteensä 21 tehokasta kasviuutetta, joista iho nauttii jokaisessa iässä. Iho ikääntyy elämämme mukana, eikä siinä ole mitään luonnotonta. Jokaiseen vuoteen kannattaa suhtautua lempeydellä: vuosi vuodelta enemmän elettyjä nauruja ja iloja.