Sisältöön
Esittelyssä juhlatyylin imartelevat alusvaatteet ja kestävä meikki Sokokselta, Emotionista ja verkkokaupasta sokos.fiEsittelyssä juhlatyylin imartelevat alusvaatteet ja kestävä meikki Sokokselta, Emotionista ja verkkokaupasta sokos.fi

Juhlatyylin imartelevat alusvaatteet ja kestävä meikki

Juhlakauden lähestyessä on aika päivittää alusvaatevarastoa ja panostaa laadukkaaseen kosmetiikkaan. Löydä oikeanlaiset alusvaatteet, joilla kohotat juhlamieltä entisestään ja jotka istuvat hyvin juhlavaatteen alla. Tutustu myös kosmetiikkapoimintoihimme, joilla viimeistelet juhlalookin.

Osta naisten alusasuja

Osta kosmetiikkaa

Kauniita yksityiskohtia ja imartelevaa tukea

Pukeutuminen lähtee alusvaatteista – ja siten kauniit ja koristeelliset alusvaatteet korostavat juhlahetkien erityisyyttä. Valitse tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat alusvaatteet, jotka voivat tuoda asuun pientä särmää tai antavat tarvittaessa erityistä tukea mahdollisimman huomaamattomasti. Tänä keväänä naisten aluspukeutumisessa nousevat esiin erityisesti romanttinen ja kukkainen pitsi sekä 90-luvun glamour, jossa värit ja yksityiskohtainen kirjailu saavat vilahtaa asun alta. Tärkeää aluspukeutumisessa on kuitenkin myös mukavuus ja hengittävät materiaalit.

Ihoa myötäilevä satiini ja trendikäs slip-mekko tai muu tyköistuva asu pääsee oikeuksiinsa, kun alta löytyy sopivat alusvaatteet. Muotoilevilla alusvaatteilla saa luotua imartelevan siluetin ja muotoiltua vartaloa niistä kohdin, joista haluaa. Muotoileva alusmekko tai body sopii hyvin juhlamekon alle, kun muotoilevat alushousut taas sopivat puettavaksi niin housujen kuin hameen kanssa.

Osta alusasuja

Kestävä pohja ja kuulas iho

Raikas, mutta kestävä meikki viimeistelee juhlalookin. Pohjustusvoiteella sekä oikeanlaisella meikkivoiteella luot pitkäkestoisen pohjan juhlameikille. Valitse meikkivoide, joka pysyy aamusta iltaan eikä petä, vaikka juhlapäivä olisikin lämmin. Kaunista juhlahohdetta saat ihoon korostuspuuterilla. Osta meikkivoiteita Osta pohjustus- ja korostustuotteita

Kauniit kynnet

Huoliteltu loppusilaus juhlatyyliin syntyy, kun panostat vielä kauniisiin ja hyvin hoidettuihin kynsiin. Valitse juhla-asuusi sointuva kynsilakka, joka voi toimia piristävänä yksityiskohtana tai neutraalimpi nude-lakka, joka toimii aina.

Osta kynsilakkoja