Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

IT Cosmeticsin must have -tuotteet meikki- ja ihonhoitorutiineihisi

IT Cosmetics tarjoaa yksinkertaisia, tehokkaita tuotteita, joilla saat aikaan luonnollisen lopputuloksen. IT Cosmeticsin tavoitteena on auttaa sinua voimaan hyvin ja olemaan sinut itsesi kanssa. Merkin myydyimpiä tuotteita ovat palkittu CC-voide, joka on täysin peittävä meikkivoide, ikääntymistä estävä seerumi ja laajakirjoinen aurinkovoide suojakertoimella 50+ kaikki yhdessä tuotteessa, ja suosittu Confidence in a Cream -päivävoide, joka estää ikääntymisen merkkien näkymistä.

Myyntimenestys: IT Cosmetics CC+ Cream

CC+ Cream -meikkivoide peittää hyvin ihon pienet virheet, ja se on IT Cosmeticsin myyntimenestys. Kokeile – siitä voi tulla sinunkin suosikkisi, kun haluat luonnollisen ja virheettömän näköisen ihon!

Voide auttaa vähentämään laajentuneiden ihohuokosten, juonteiden ja ihon epätasaisuuksien näkymistä. Se toimii loistavasti myös ihon ongelma-alueille, kuten ruusufinnille, koska se on hellävarainen iholle. Tämän helppokäyttöisen meikkivoiteen aurinkosuojakerroin on 50 tai 40, ja sillä on ihoa hoitavia ominaisuuksia. CC+ Cream -meikkivoiteet toimivat niin meikkinä kuin ihoa hoitavana kosteusvoiteena.

CC+ Cream -meikkivoiteesta on saatavilla 12 sävyvaihtoehtoa ja kolme koostumusta, jotta sinun on helpompi löytää omiin tarpeisiisi sopivin!

Meikkivoide ihonhoidon hyödyillä

Kosmeettisten ominaisuuksien lisäksi IT Cosmetics CC+ Cream tarjoaa useita ihoa hoitavia ominaisuuksia. CC+ Cream Original ja Matte keskittyvät ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen, uusin tulokas CC+ Nude Glow keskittyy lisäksi tuomaan hehkua.

Ladataan
Ladataan
Ladataan

Kumoa ikääntymisen merkit: IT Cosmetics Confidence in a Cream

Confidence in a Cream on ikääntymistä estävä all-in-one-kosteusvoide, joka korjaa ihon suojakerrosta ja kumoaa ihon ikääntymisen merkkejä. Tämä IT Cosmeticsin anti-age-kosteusvoide tekee ihosta kiinteämmän, täyteläisemmän ja sileämmän näköisen sekä sopii täydellisesti herkälle tai ikääntyneelle iholle.

Dermatologisesti testattu Confidence in a Cream -kosteusvoide sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille, myös kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Voide vahvistaa ihon suojamuuria jo yhdellä käyttökerralla ja se kosteuttaa jopa 48 tuntia. Nopeasti imeytyvä voide sisältää ihoa hellivää niasiiniamidia, skvalaania ja peptidi-lipidiyhdistettä. Voide tekee ihosta välittömästi pehmeän näköisen, joustavan tuntuisen ja terveemmän ja nuorekkaamman näköisen. ® Yhdysvaltojen suosituin anti-age-voide on nyt SUPERCHARGED!

Ladataan

Muista myös muut IT Cosmetics -suosikit

CC+ Cream ja Confidence in a Cream lisäksi IT Cosmeticsilta löydät myös monia muita mielenkiintoisia tuotteita meikkiin ja ihonhoitoon.

Täydellisenä täydennyksenä CC+ Cream -meikkivoidetta varten saatavilla on esimerkiksi suosittu Heavenly Luxe Brush #7 -sivellin. Meikkilookin viimeistelyyn voit käyttää tehokasta Superhero Mascara -ripsiväriä. Ihonhoitoon IT Cosmetics tarjoaa Confidence in your Beauty Sleep -yövoiteen sekä saman sarjan seerumin: Confidence in Your Beauty Sleep Serum.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan