Sisältöön
Kuvassa IT Cosmeticsin CC+ meikkivoiteitaKuvassa IT Cosmeticsin CC+ meikkivoiteita

Tunne itsesi kauniiksi IT Cosmetics CC+ Cream -suosikkimeikkivoiteella

IT COSMETICS – IT IS ME! Kauneutta on monenlaista ja itsensä tunteminen kauniiksi liittyy usein siihen, että tuntee olonsa hyväksi. Mielestämme on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt omassa luonnollisessa kauneudessasi. Sinulla on oikeus tuntea olosi kauniiksi! IT Cosmetics tarjoaa yksinkertaisia, tehokkaita tuotteita, joilla saa luonnollisia tuloksia. Tavoitteenamme on auttaa sinua voimaan hyvin, olemaan sinut itsesi kanssa.

IT Cosmetics CC+ Cream – suosikki meikkivoide

CC+ Cream on erittäin peittävä meikkivoide ja yksi IT Cosmeticsin suosikeista. Se muodostuu nopeasti luotettavaksi ystäväksesi, kun tavoitteesi on saavuttaa luonnollinen ja tasainen look. CC+ Cream -meikkivoide tarjoaa kolme eri meikkivoidetta, eri tarkoituksiin:

- Original

- Matte ja

- Nude Glow.

Laajasta 12 eri sävyn valikoimasta löydät varmasti juuri itsellesi sopivan tuotteen.

Kuvassa IT Cosmetics CC+ nudeglow

Ihoa hoitavat ominaisuudet

Kosmeettisten ominaisuuksiensa lisäksi CC+ Cream -meikkivoiteella on monia ihoa hoitavia ominaisuuksia. Se sisältää muun muassa hyaluronihappoa, niasiiniamidia ja E-vitamiinia sekä auringon säteilyltä suojaavan SPF 50+ -suojakertoimen.

Kuvassa IT Cosmetics CC+ Antiage + 50 spf -meikkivoide

Kolme täydellistä pohjustustuotetta

Täydennä CC+ Cream -meikkivoidetta IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer-peitevoiteella ja luo täydellinen meikkipohja.

Tehosta meikkivoiteen ja peitevoiteen levittämistä vegaanisella Heavenly Luxe #7 -meikkivoidesiveltimellä, jonka suurempi pääty sopii täydellisesti CC+-meikkivoiteen levittämiseen ja pienempi pääty peitevoiteen levitykseen ja pieniin yksityiskohtiin.

Osta IT Cosmetics -meikkejä

Osta IT Cosmetics -tuotteita