Sisältöön
RipsivärejäRipsivärejä

Löydä suosikkisi IsaDora 10 Sec -maskarakokoelmasta

Tutustu IsaDora 10 Sec -maskarakokoelmaan, johon kuuluvat Lenght & Lift, Waterproof, Volume sekä Ruotsin kauneuspalkinnon voittanut Lift & Curl eli välittömiä tuloksia antavat maskarat, vedenkestävät vaihtoehdot ja suositut klassikkomaskarat uusissa pakkauksissa. Löydät varmasti oman suosikkisi 10 Sec -maskaraperheestä.

Ripsiväri

Lenght & Lift: nosta ripset uudelle tasolle

10 Sec Lenght & Lift -maskara on todellinen silmien avaaja. Maskara pidentää ja nostaa ripset välittömästi. Sen innovatiivisen harjan ja kermaisen koostumuksen yhdistelmä antaa mutkattoman ja helpon levityksen.

Ladataan

Lift & Curl: dramaattista taipuisuutta

Ruotsin kauneuspalkinnon voittanut 10 Sec High Impact Lift & Curl -maskara on täydellinen vaihtoehto, kun haluat vaikuttavaa volyymia ja taivutetummat ripset. Siinä on kevyt, kermainen koostumus, joka antaa tuloksia jo muutamassa sekunnissa. Tämä maskara on saatavana Intense Black -värisenä, ja se tarjoaa samat vaikuttavat edut kaikille niille, jotka haluavat syvemmän ja dramaattisemman lookin.

Ladataan

Waterproof: kestoa säästä riippumatta

Koetko, että maskara ei pysy paikoillaan koko päivää? Varmista maskaran pysyvyys käyttämällä vedenkestävää maskaraa. 10 Sec High Impact Waterproof -maskara tarjoaa kestävän lopputuloksen säästä riippumatta.

Ladataan

Volume: mustaa tuuheutta

Haluatko volyymiripsiä ja mustaa? 10 Sec High Impact Volume -maskara on juuri sinua varten. Tahraamaton, pitkäkestoinen koostumus tekee siitä suosikkimaskarasi arkiglamourin luomiseen.

Ladataan