Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Ilotulitusten energiaa ripsillesi Maybellinen uutuusmaskaralla

Räjäytä tavanomaisuus ja vapauta ilotulitusten energia! Maybelline New York on lanseerannut kaikkiin tilanteisiin sopivan ripsivärin, joka herättää ripset eloon ja luo upean, näyttävän lookin!

Uusi Maybelline New York Lash Sensational Firework -maskara: Firework It – 360° Extraordinary Lash Impact

Maybelline New York vie ripset ennennäkemättömiin korkeuksiin uuden upean Lash Sensational Firework -ripsivärin avulla. Maskara on suunniteltu dynaamiselle kaupunkitytölle, jolla on magneettinen FIREWORK IT -energia. Tämä vallankumouksellinen lisäys suosittuun Lash Sensational -kokoelmaan luo vastustamattoman yhdistelmän asennetta, itsevarmuutta ja puoleensavetävää tyyliä.

Pro-vitamiini B5 -koostumuksensa ansiosta tämä ripsiväri ei ainoastaan tarjoa 360° poikkeuksellista vaikutusta, vaan se myös välittömästi nostaa ja hoitaa ripsiä luoden kerrostettavan lookin. Hyvästit ohuille ja lyhyille ripsille, tervetuloa äärimmäisen tuuheille, häikäisevän pitkille ja täydellisesti taivutetuille ripsille.

Firework-maskaran omaleimaisuus syntyy SuperSpark Brush -teknologiasta. Spiraalimainen muotoilu nostaa ripsiä tyvestä kärkeen luoden volyymia ja voimakkuutta, johon on saatu inspiraatiota avaruudesta. Firework on jokaisen kaupunkitytön välttämätön ripsiväri.

Itseluottamuksen kuningattarille

Maybelline New York on yhdistänyt voimansa malli ja näyttelijä Emily Ratajkowskin kanssa, jonka olemus pursuaa itsevarmuutta ja itseluottamusta. Nyt voit säteillä samaa magneettista energiaa, itsevarmuutta, joka herättää huomiota, jättää pysyvän vaikutuksen ja varmistaa, että kaikki katseet ovat sinussa. Omaksu sisäinen ilotulituksesi ja tee vaikutus jokaisella räpäytyksellä.

Maybelline New York on yksi maailman johtavista kosmetiikkamerkeistä ja saatavilla yli 120 maassa. Yhdistämällä teknologisesti edistykselliset kaavat trenditietoisuuteen ja New Yorkin kaupungin särmikkyyteen, Maybelline New Yorkin tavoitteena on tarjota innovatiivisia, saavutettavia ja vaivattomia kosmetiikkatuotteita jokaiselle naiselle.

Brave Together – tukea mielen hyvinvointiin

Vuonna 2020 Maybelline esitteli Brave Together -kampanjan, joka on pitkäaikainen ohjelma ahdistuksen ja masennuksen tukemiseksi ja auttaa kaikkia rohkeasti kohtaamaan maailmansa. Brave Together tarjoaa tärkeää yksilöllistä tukea, 10 miljoonan dollarin lahjoituksen seuraavien viiden vuoden aikana globaaleille ja paikallisille järjestöille, verkkopohjaisen koulutuskeskuksen sekä erilaisia ohjelmia, joiden avulla pyritään poistamaan stigmaa mielenterveyden keskustelun ympäriltä.

Ladataan
Ladataan