Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Ikoniset YSL-tuoksut miehelle ja naiselle nyt uudelleen täytettävinä

Yves Saint Laurentin tyylikkäät suosikkituoksut, LIBRE EdP naiselle ja MYSLF EdP miehelle, ovat saatavilla myös helppokäyttöisissä täyttöpulloissa. Uudelleen täytettävien pullojen avulla autat säästämään luonnonvaroja ja vähentämään jätteen määrää. Myös oma kukkarosi kiittää!

Vapaus elää täysillä ja intensiivisesti, LIBRE

Yves Saint Laurent LIBRE Eau de Parfum on äärimmäisen tyylikäs kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät sykähdyttävä laventeli ja aistillinen appelsiininkukka. Couture-tuoksun elegantissa pullossa on Yves Saint Laurentin ikoninen Cassandre-tunnus.

LIBRE Eau de Parfum Refill antaa sinulle mahdollisuuden säilyttää ikonisen Libre-pullosi ikuisesti! Pidä siitä huolta, käytä sitä ja täytä se uudelleen. LIBRE Eau de Parfum 100 ml -täyttöpullolla voit täyttää 30 ml-, 50 ml- ja 90 ml -kokoiset pullot, joiden ulkopakkauksessa on maininta "REFILLABLE".

Täyttämällä Eau de Parfum -pullon uudelleen säästät 41 %* lasia, 67 %* metallia ja 38 %* muovia.

*Laskelma on tehty vertaamalla uudelleentäytettävää 50 ml:n pulloa ja 100 ml:n täyttöpakkausta kolmeen perinteiseen, ei-uudelleentäytettävään 50 ml:n pulloon.

Ladataan
Ladataan
Ladataan

Oma tuoksuni, MYSLF

MYSLF Eau de Parfum on Yves Saint Laurentin uusi maskuliininen ja uudelleentäytettävä tuoksu. Se heijastelee miestä, joka olet ja kaikkia nyanssejasi. Modernin maskuliinisuuden ilmentymä kuvastaa miehen kaikkia puolia ja tunteita – miestä, joka ei pelkää ilmaista itseään. MYSLF on ensimmäinen YSL BEAUTY -tuoksu, jossa on kukkien ja metsän sävyjä sekä modernien tuoksujen kontrastia.

Latvatuoksun muodostavat Calabrian bergamotin raikas ja eloisa akordi sekä vert de bergamot. Sydäntuoksu on tulinen ja sykkivä appelsiininkukka-absoluutti Tunisiasta, ja se on luotu YSL BEAUTYa varten. Lopuksi tuoksussa on havaittavissa aistikas ja teksturoitu metsäinen akordi, joka on luotu indonesialaisesta patsulista ja Ambrofixista™.

Pullossa on YSL-siluetti. Pullo on hohtava, soljuva, mustaksi maalattu monoliitti, josta voit nähdä itsesi. Lasiin upotettu sydän on ikoninen YSL Cassandre -logo.

YSL BEAUTY on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan. MYSLF-pakkaukset voidaan kierrättää. Lasipullot sisältävät kierrätettyä lasia ja pakkaukset ovat FSC™ MIX -sertifioituja. YSL BEAUTY tukee luonnonsuojelua käyttämällä pakkauksissa FSC™-sertifioitua pahvia. Kaikki MYSLF-koot ovat uudelleentäytettäviä, joten pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.

Ladataan
Ladataan
Ladataan

Näin täytät hajuveden täyttöpullosta:

1. Kun suihkepullo on tyhjä, kierrä pumppu irti.

2. Kierrä täyttöpullo pullon kaulaan ja avaa se sitten ON-asentoon. Täyttö pysähtyy automaattisesti.

3. Käännä täyttö OFF-asentoon ja poista se.

Osta Yves Saint Laurent -tuotteita

Osta Yves Saint Laurent -miesten tuotteita