Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Nämä astiat haluat piristämään tulevan kevään kattauksiasi – Tutustu Iittalan uuteen kokoelmaan

Iittalan uudet Taika Sato -astiat vievät mielen sadonkorjuun keskelle vihannes- ja hedelmäkuvioillaan. Tutustu Taika Sato -kokoelmaan ja löydä uusia Iittala-astioita kevään kattauksiisi Sokokselta sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Taika-sarjan tarina saa jatkoa, kun Iittala tuo valikoimaansa uuden, kattaus- ja sisustusesineistä koostuvan Taika Sato -kokoelman. Uusi kuvio vie Taika-sarjan luonnon inspiroimista metsistä ja eläimistä hedelmiin ja vihanneksiin. Kuvio uudistaa Taika-tarinaa, mutta kunnioittaa sen tunnusomaista tyyliä.

Taika Saton taide on Klaus Haapaniemen luomaa, ja sen maailma on runsas ja hienostunut. Kokoelman taide jatkaa Haapaniemen omaleimaista ja tunnistettavaa tyyliä. Taika Saton värimaailma yhdistää keltaista, vihreää, punaista ja sinistä. Tämä tuo joustavuutta tyyliin ja tunnelmaan sen mukaan, miten esineitä yhdistellään kattauksessa.

Haapaniemen rikas tyyli yhdistettynä toisen suomalaisen suunnittelijan Heikki Orvolan suunnittelemien esineiden virtaviivaisiin ja yksinkertaisiin muotoihin luo ajattoman ja kiehtovan vuoropuhelun. Kokoelman muodot ovat muutoin Orvolan suunnittelemia, mutta uusien maljakoiden ja kannellisten purkkien muodot ovat Haapaniemen suunnittelemia.