Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Ihania kodin tuotteita itselle ja lahjaksi Juhlaviikoilta 24.4.–14.5.

Kodin valikoimamme on täynnä mitä ihanimpia käyttö- sekä sisustustavaroita, joista ilahtuu niin itse kuin lahjansaajakin. Inspiroidu ja sisusta koti juhlakuntoon sekä onnittele päivänsankaria erityisellä lahjalla.

Osta kodin tuotteita

Koti juhlakuntoon

Juhla saa erityisen merkityksen, kun koti on sisustettu juhlavaan kuntoon. Juhlaan kuuluu tietysti herkut sekä maistuva juoma – siten myös kattauksella on väliä. Hanki astioita, jotka sopivat keskenään yhteen värien ja kuosien puolesta. Syötävät näyttävät entistä houkuttelevimmilta, kun laitat ne esille kauniisiin tarjoiluastioihin. Aseta pöydälle myös kynttilöitä, jotka tuovat erityistä tunnelmaa juhlan herkkuhetkeen. Viimeistele kattaus maljakolla sekä kukilla, jotka ovat mieleesi.

Osta kattausastioita

Osta maljakoita ja vaaseja

Osta kynttilänjalkoja

Ihastuttavia lahjaideoita

Kevät ja kesä tietävät myös erilaisia juhlia, jolloin päivänsankareita on aika ilahduttaa lahjoilla. Nuorta valmistunutta voi ilahduttaa esimerkiksi keittiötarvikkeilla, joita voi käyttää, kun on aika muuttaa omaan kotiin. Hääpari on varmasti mielissään uusista lakanoista. Eikä ole syytä unohtaa kevään ehdotonta juhlakalua: äidin lahjapakettiin voi kääriä esimerkiksi maljakon, jonka kylkiäisenä on helppo viedä äidin mielikukkia lahjaksi.

Osta keittiötarvikkeita

Osta vuodevaatteita