Sisältöön
Herkullisilla huulipunilla muutat meikkilookisi jokaiseen hetkeen sopivaksi. Herkullisilla huulipunilla muutat meikkilookisi jokaiseen hetkeen sopivaksi.

Ihanat suukkohuulet päivään ja iltaan

Muuta meikkilook helposti vaihtamalla vain huulipunan sävyä! Huulipunan väri vaikuttaa paljon meikin yleisilmeeseen ja sitä vaihtamalla on helppo päivittää päivätyyli iltamenoihin sopivaksi. Hyvin tehty, ihon pikkuvirheet peittävä meikkipohja tuo huulipunan sävyn oikeuksiinsa. Hyvin kosteutetuilla huulilla huulipuna pysyy kauniina pitkään ja näyttää hyvältä. Huultenrajaus ei ole joka kerta pakollinen, sillä useimmat huulipunat saa tarkasti levitettyä huulille ilman rajaustakin. Huulten pohjustustuote ja rajaus auttavat kuitenkin huulipunan kestävyydessä ja estävät samalla värin karkaamista ihon juonteisiin. Tutustu kauden herkullisiin huulimeikkeihin ja niiden ihaniin sävyihin sekä loihdi itsellesi upeat huulet!

Kauden kuumimmat huulipunat

Maybelline New York – Superstay Vinyl Ink -huulipuna (sävy Charmed)

Nestemäinen runsaspigmenttinen huulipuna antaa intensiivisen värin ja kiillon, joka kestää pitkään. Tuote tuntuu miellyttävältä huulilla eikä leviä. Täydellinen huulipuna menoihin, joissa kaipaat meikiltäsi pitkäkestoisuutta!

NYX Professional Makeup – Smooth Whip Matte Lip Cream -huulipuna (sävy Latte Foam)

Hemmottele huuliasi tällä nestemäisellä huulipunalla, jolla saat aikaan mattapintaisen lopputuloksen ja runsaspigmenttisen värin. Unohda tarkkaan muotoillut huulet – tämä tuote antaa huulillesi pehmeän lopputuloksen. Vaahdotettu koostumus tuntuu kevyeltä ja se sisältää karite- ja kaakaovoita. Tuote on helppo levittää huulten muotoa seuraavan applikaattorin avulla. Vegaaninen koostumus. Valitse sävyksi Latte Foam.

Clinique – Pop Plush Creamy -huulikiilto (sävy Rosewater Pop)

Cliniquen kosteuttava huulikiilto antaa huulille moniulotteisen sävyn sekä kosteuttaa ja hoitaa huulia koko päivän ajan! Tuote sisältää muun muassa avokado-, aloe- ja karitevoita. Voidemainen koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä.

KVD Beauty – Vegan Beauty Epic Kiss -huulipuna (sävy Grrrowl)

Tee vaikutus esimerkiksi marjaisen hehkuvalla Grrrowl-sävyllä. KVD Beautyn huulipuna on runsaspigmenttinen ja jo yhdellä levityskerralla teet täyteläisen sävyn huulillesi.

Anastasia Beverly Hills – Satin Lipstick -huulipuna (sävy Dusty Rose)

Tällä huulipunalla luot kestävän ja täyspigmenttisen lookin. Tuote tuntuu miellyttävältä levittää ja plussaa tuo sen ruusukultainen kotelo, joka on ylellinen ja näyttävä! Aloita rajaamalla amorinkaari. Täytä ylähuulen loppuosa. Rajaa alahuuli ja täytä.

MAC – Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick -huulipuna

Samettisen pehmeä huulipuna, joka kestää huulilla jopa 12 tuntia. Saat trendikkään, erittäin runsaan ja samalla kevyeltä tuntuvan värin. Tuote kosteuttaa ja hoitaa huulia.

L'Oréal Paris – Color Riche Intense Volume Matte -huulipuna (sävy Pink Worth It)

Runsaspigmenttinen huulipuna antaa matan lopputuloksen, joka kestää huulilla todella pitkään eikä tahraa tai valu. Luo huulillesi intensiivinen väri sävyllä Pink Worth It.

Smashbox – Be Legendary Prime & Plush -huulipuna

Tämä täyteläinen huulipuna pohjustaa ja antaa kauniin sävyn huulillesi. Tuote sisältää kosteuttavia keramideja, jotka tekevät väristä tasaisen ja huulista pehmeät ja kimmoisat.

Bobbi Brown – Crushed Lip Color -huulipuna (sävy Sunset)

Huulipuna, joka antaa intensiivisen ja kestävän värin, mutta tuntuu yhtä miellyttävältä kuin huulirasva. Voidemainen koostumus levittyy pehmeästi ja kosteuttaa huulia. Tuote sisältää hoitavaa mehiläisvahaa sekä E- ja C-vitamiinia. Valitse sävyksi upea Sunset.