Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Heleyttä, suojaa ja kosteutta kasvomeikistä

Terve hehku kasvoilla on edelleen ajankohtainen meikkitrendi, mutta nyt meikkeihin on lisätty myös hoidollisuutta. Kun meikki on hoitava, iho pysyy kuulaana ja kauniina myös ilman meikkiä. Kaiken perustana on, että iho on kosteutettu.

IsaDoran uusi Wake Up The Glow -meikkivoide sisältää hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, jotka ovat tunnettuja ihoa kosteuttavista ominaisuuksistaan. Lisäksi aurinkosuojakerroin 50 suojaa ihoa. Sävyvalikoima on kattava: myymälöissä kymmenen sävyn valikoima kylmille, lämpimille ja neutraaleille pohjasävyille sekä verkkokaupassa sokos.fi lisäksi viisi tumminta sävyä. Meikkivoiteen täydelliseksi pariksi on luotu ihoa kirkastava ja kosteuttava Wake Up The Glow -peitevoide. Peitevoiteesta tulee saataville viisi neutraalia sävyä, jotka sävynumeroltaan vastaavat Wake Up the Glow -meikkivoiteen tummuusastetta. Vastaavasta sävystä on tehty valmiiksi hivenen vaaleampi.

Miten tunnistan, onko ihon pohjasävy lämmin, kylmä vai neutraali?

Ihon pohjasävyn tunnistaminen harjaantumattomalle silmälle voi olla haasteellista. Paras tapa on vertailla useamman ihmisen kanssa keskenään, jolloin eron havaitsee selkeämmin. Jos vertailuryhmää ei ole niin katso vinkit alta.

Punaiseen taittavalle eli pinkille tai sinertävälle ihonsävylle sopivat kylmät C-sävyt ja keltaiseen taittavalle lämpimät W-sävyt. Jos iho ei taita juuri kumpaankaan niin silloin ihon sävy on neutraali ja sille parhaiten sopivat N-sävyt.

Vertaa käsivartesi alapuolen ihoa kämmeneesi. Normaalisti sen sävy on hieman punertava.

-Jos käsivartesi ja kämmenesi ovat samaa sävyä: todennäköisesti pohjasävysi on kylmä.

-Jos käsivartesi on keltaisempi: todennäköisesti pohjasävysi on lämmin.

-Jos käsivartesi on hieman harmahtava tai vihertävä: todennäköisesti pohjasävysi on neutraali.

Näin luot hehkuvan contour-meikin

Kasvojen contour-meikki perustuu valon ja varjojen korostamiseen kasvoilla. Highlighter-tuotteita laitetaan kasvoille niihin kohtiin, joihin valo luontaisestikin osuu, ja contour-tuotteita kasvojen sivuille, poskipäiden alle sekä leukalinjaan eli siis varjokohtiin.

1. Levitä koko kasvoille heleyttävää ja ihoa hellivää Wake Up The Glow -meikkivoidetta.

2. Korosta kasvojen korkeimpia kohtia joko Highlighter Stick’n Brush -korostuspuikolla tai uudella, ihoa kirkastavalla Wake Up The Glow -peitevoiteella. Lisää haluttuihin kohtiin esim. poskipäille, kulmaluulle, nenänvarrelle ja amorinkaarelle.

3. Levitä kasvoille Contour Stick ’n Brush -varjostuspuikkoa täsmällisesti poskiluiden alle, leukalinjalle ja nenän sivuille. Häivytä käyttäen sormia tai pakkauksen sivellintä. Voidemainen koostumus on kerrostettavissa ja häivyttyy kauniisti mahdollistaen virheettömän lopputuloksen.

4. Lisää vielä poskille tervettä hehkua voidemaisella Nature Enhanced Cream Blush -poskipunalla. Poskipuna on helppo levittää ja häivyttää sormilla tai siveltimellä.

Mihin poskipunaa kannattaa levittää?

Jos haluat trendikkään sun kissed -lookin, levitä poskipunaa poskipäille, ohimoille ja nenänvarteen. Sipaise poskipunaa myös hiukan silmäluomille ja huulille. Näin saat luotua kasvoillesi auringon hyväilemän ilmeen – niin kuin kesä ei olisi koskaan päättynytkään.

Kun haluat kohottaa kasvoja, levitä poskipunaa C-kirjaimen muotoisesti ohimoilta poskipäille. Älä vie poskipunaa liikaa kasvojen keskelle, vaan pidä poskipuna kasvojen reunoilla. Näin saat luotua kohotetun ilmeen kasvoillesi.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Juhlaviikkojen etuna saat S-Etukortilla meikit ja meikkitarvikkeet –25 % Sokokselta, Emotionista ja verkkokaupasta sokos.fi 24.–30.4.2023. Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, meikkitarvikkeita sekä kynsi- ja ripsituotteita. Etu ei koske Fenty Beauty -tuotteita.

Osta IsaDora-tuotteita