Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Hurmaava halloween – ideat meikkiin, tyyliin ja sisustukseen

Tuleva syksy on täynnä juhlaa. Hämärän lisääntyessä tunnelma sen kuin tiivistyy ja yksi loppuvuoden odotetuimmista juhlista, halloween, antaa mahdollisuuden pukeutua tummanpuhuviin asuihin sekä koristella kodista karmaisevan kaunis – näyttävää halloween-meikkiä unohtamatta. Valmistaudu halloweeniin ja muihin kauden juhliin hankkimalla teemaan sopivaa vaatetta, meikkejä sekä koristeita kotiin.

Tämän syksyn halloween-meikeissä trendaavat suloiset Barbie-vaikutteet sekä vahvat rajaukset ja hätkähdyttävän näyttävät kynnet. Kokeile mahtipontisia, graafisia silmänrajauksia sekä ombre-huulimeikkiä tai luo nukkemainen look yhdistelemällä kauniisti värejä silmämeikissä. Upeat irtoripset ja -kynnet viimeistelevät minkä tahansa lookin.

Osta meikkejä

Halloween tarkoittaa monille teemajuhlia, mutta pyhäinpäivää voi myös juhlistaa pukeutumalla aina yhtä tyylikkääseen mustaan. Näyttävä halloween-asu on väriltään tumma ja sen materiaaleissa näkyy nahkaa, verkkoa, läpinäkyviä kankaita sekä glitteriä. Tälläydy esimerkiksi kokonaan mustaan housupukuun tai yhdistä nahkahousut tai -leggingsit sopivaan yläosaan. Mekkojen ystävän kannattaa valita lyhythelmainen musta mekko ja yhdistää se läpinäkyviin tai kuviollisiin mustiin sukkahousuihin. Tämä asu sopii hyvin myös pikkujouluihin.

Osta mekkoja

Osta sukkahousuja

Osta muotia

Tummien värien lisäksi halloweenin teemavärinä voidaan pitää oranssia, joka tuo mieleen kurpitsalyhdyt ja syksyisen ruskan. Nauti hämärän luomasta tunnelmasta ja koristele koti kurpitsalyhdyillä, kynttilöillä ja teemaan sopivalla kattauksella. Voit kutsua kokoon joukon ystäviä illallisjuhlien äärelle tai sytyttää kynttilöitä ja kääriytyä viltin alle lukemaan jännittävää kirjaa tai katsomaan kauhuelokuvaa.

Osta kynttilöitä ja kynttilätarvikkeita

Osta kattaustekstiilejä

Osta kodin tuotteita