Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

GOSH-brändilähettiläs ABREUn suosikkituotteet

Vuodesta 1979 GOSHin sydänarvo ja unelma on ollut tarjota laadukkaita kosmetiikkatuotteita luontoa, eläimiä ja ihmisiä kunnioittaen. Suurin osa GOSH-tuotteista on koostumukseltaan hajusteettomia ja vegaanisia sekä suurimmalle osalle on myönnetty allergiasertifikaatti, joka on osoitus arvojen toteutumisesta.

GOSH on löytänyt rinnalleen yhtenevät arvot jakavan brändilähettilään ABREUn, jonka kanssa brändi jakaa palon tehdä unelmista totta. Tutustu artikkelista ABREUn GOSH-suosikkeihin ja tunnelmiin yhteisestä matkasta GOSHin kanssa!

Rohkeus olla oma itsensä

”Mulle on tärkeää, että jaan yhteistyöbrändin kanssa samat arvot. GOSH haluaa voimaannuttaa jokaista olemaan rohkeasti oma uniikki itsensä ja pitämään huolta muista ympärillämme. Kaiken lisäksi tuotteet ovat aivan ihania ja suurin osa vegaanisia!” -ABREU

Meikissä ABREUlle on tärkeintä pohja, kulmat ja huulet

Primer+ Hydration on erittäin kosteuttava meikinpohjustaja, joka samalla tasoittaa ihon pintaa. ABREU ihastui tuotteen antamaan kuulauteen ja kosteuttavaan koostumukseen.

”Tää primeri on ihan törkeen hyvä! Pitää ihon tosi kuulaana, meikkivoiteen paikallaan ja iholle tulee tosi kosteutettu fiilis.”

Todella pitkäkestoinen Brow Lift Lamination Gel -kulmageeli pitää kulmat muotoiltuna paikallaan säästä riippumatta. Kulmageeli ryhdistää ja kohottaa katsetta sekä auttaa luomaan kulmille haluamasi muodon ja ryhdin.

”Tää on mun uus ehkä ihan kaikista lempparein tuote, koska tää pitää kulmakarvat niin paikallaan! Mulle kulmakarvat on kaiken A ja O, niiden pitää aina näyttää hyvältä. Vaikka menisit myrskyyn, niin tää pitää kulmat paikallaa, tää kulmageeli on täydellistä kamaa!”

Huulia täyteläistävä Lip Filler- huulikiilto sisältää kollageenisynteesiä aktivoivia ainesosia, jotka tekevät huulista täyteläiset ja pehmeät. Kun tuotetta levittää huulille, saatat tuntea pientä kihelmöivää tunnetta - ei hätää, tämä kuuluu asiaan. Odota noin 10 minuuttia ja näet lopputuloksen.

”Tää huulikiilto on sairasta kamaa! Kun mä ekan kerran kokeilin tätä tuotetta, niin mä meinasin pelästyä sitä lopputulosta. Tää huulikiilto vähän kihelmöi huulilla ja yhtäkkiä sul on mega täyteläiset huulet. I love it!

Ladataan
Ladataan
Ladataan

”Nää kaikki kolme tuotetta on ihan mielettömiä. Oon niin innoissani tästä – tulee hieno vuosi yhdessä!”

Tutustu GOSH-valikoimaan

Tutustu meikkeihin

Katso kaikki Inspiroidu-artikkelit