Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

essie-juhannuskokoelma tuo kynsillesi kukkaniityn väriloiston

Kevät on jo täydessä kukassa ja kesä lähestyy vauhdilla. On aika kaivaa kesävaatteet esiin ja viimeistellä kesäinen look kauniilla kynsillä!

Tänä kesänä leikkisät ja värikkäät sävyt ovat pinnalla kynsitrendeissä. Rajoitetun ajan saatavilla oleva essie mellow in the meadow -juhannuskokoelma sisältää kuusi upeaa sävyä, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnon omista väreistä ja kesäisen kukkaniityn väriloistosta. Sävyt tuovat upean loppusilauksen kesäiseen lookkiin.

Tässä ovat kauden kuumimmat kynsilakkasävyt:

- mellow in the meadow on hempeä vaaleanvihreä kynsilakka keltaisilla vivahteilla. Sävy sopii täydellisesti kesäjuhliin luonnon helmassa.

- midsommar bloom on pastellipinkki kynsilakka sinisillä vivahteilla, ja nimensä mukaisesti viittaa kukkaissävyihin kesäyössä.

- cloud gazing on hempeä kirkkaansininen kynsilakka violeteilla vivahteilla. Sävyn nimi tuo mieleen aurinkoisen kesäpäivän poutapilvet.

- poppy & joyous on hehkuva punainen sävy, joka tuo eloa kaikkiin kesän tyyleihin! Kuin suoraan kukkakedolta poimittu aniliininpunainen kynsilakka sisältää kermanvalkoisia ja keltaisia vivahteita.

- in a daisy on lämmin auringonkeltainen kynsilakka. Tiesitkö, että keltaisen sävyt ovat tämän hetken suurimpia kynsilakkatrendejä?

- go wildflower on laventelin värinen kynsilakka sinisillä vivahteilla.

Vinkki: luo kesäinen manikyyri yhdistämällä sävyt go wildflower ja poppy & joyous!

Opas helppoon kotimanikyyriin:

Luo oma manikyyrisi juhannusjuhliin! Parhaiden tulosten saavuttamiseksi levitä kaksi kerrosta suosikkilakkaasi essien mellow in the meadow -kokoelmasta ja anna sen kuivua. Viimeistele manikyyri essie gel setter -päällyslakalla antaaksesi kynsillesi lisäsuojaa ja kiiltoa. Ylellisen ja kestävän tunteen saavuttamiseksi lisää apricot nail and cuticle oil -kynsinauhaöljyä, jotta kynsinauhasi pysyvät pehmeinä ja kosteutettuina.

Anna kesälookillesi täydellinen viimeistely näillä trendikkäillä kynsilakoilla ja luo manikyyri, joka hurmaa kaikki!

Katso Essien koko valikoima

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan