Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Dermosil Emotion – Rakkaudesta ihonhoitoon

Suomalainen Dermosil ja Sokos Emotion ovat kehittäneet ihoystävällisen Dermosil Emotion -tuotesarjan juuri sinulle. Tänä keväänä sarja täydentyy uusilla, ihanilla tuotteilla sekä vartalolle että kasvoille.

Yhdistimme osaamisemme, haimme inspiraation ja raaka-aineet kukkaniityiltä, sekä valmistimme tuotteemme ihosi parasta ajatellen sekä luonnonvaroja kunnioittaen.

Dermosil Emotion -sarja on yksinoikeudella saatavilla kaikissa Sokos- ja Sokos Emotion-myymälöissä sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Osta Dermosil Emotion -tuotteita

Dermosil on yksi Suomen suurimmista ihonhoitomerkeistä. Dermosil on kehittänyt luotettavia ihonhoitotuotteita koko perheelle yli 40 vuoden ajan. Merkin oma tuotekehitys takaa sen, että Dermosil-tuotteet ovat laadukkaita, tehokkaita ja ihoystävällisiä – etenkin herkälle iholle.

Dermosil Emotion -tuotesarjaan kuuluu yhteensä 15 tuotetta: 8 tuotetta vartalon ihonhoitoon, 6 tuotetta kasvojenhoitoon sekä toilettilaukkusetti. Kaikissa tuotteissa toistuu ihana kukkaiskuvio. Tuotteiden tuoksu, joka on sekoitus seljankukkaa ja raparperia, johdattaa mielen vehreälle kukkaniitylle auringon lämpimään syleilyyn. Tuoksussa on mukana myös vivahteita mustaherukasta, orvokeista ja punaisista hedelmistä.

Tutustu sinäkin Dermosil Emotion -tuotteisiin!