Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kokemuksia Cliniquen uutuusvoiteesta

Saimme 11 henkilöä mukaan testaamaan Cliniquen Moisture Surge SPF 25 Sheer Hydrator 50 ml -kosteusvoidetta. Lue, mitä mieltä testiryhmäläiset olivat Cliniquen aurinkosuojan sisältävästä uutuusvoiteesta ja mieti, voisiko se sopia sinulle!

Osta Clinique-tuotteita

Clinique Moisture Surge SPF 25 Hydrator -kosteusvoide

Ihoa hoitava, korjaava sekä kosteuttava Moisture Surge SPF 25 Hydrator -kosteusvoide on koostumukseltaan ihanan kevyt ja raikas, ja jättää raikkaan ja luonnollisen hehkun kasvoille ilman rasvaista tunnetta. Samalla kun saat perinteiset kosteusvoiteen hyödyt, tämä innovatiivinen uutuustuote suojaa myös ihoasi auringon säteiltä ja vapailta radikaaleilta. Näin ollen se myös ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä UVA/UVB-aurinkosuojakertoimen SPF 25 avulla.

Monellekin varmasti jo tuttu, Cliniquen ikoninen kestosuosikki, Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator on nyt saanut rinnalleen uuden tulokkaan, toukokuussa lanseerattavaan Clinique Moisture Surge SPF 25 Sheer Hydrator -kasvovoiteen. Itse tuotenimi antaa jo hieman osviittaa siitä, että tuote sisältää myös aurinkosuojan – mitä muuta voisi enää toivoa täydelliseltä kosteusvoiteelta?

Clinique Moisture Surge SPF 25 Sheer Hydrator ylläpitää kasvojesi hehkua laadukkaiden ainesosien ansiosta. Kosteusvoiteen ilmavan kevyt koostumus tuo ylivoimaista kosteutta ja ravitsee ihoa syvältä hyaluronihapon sekä aloe vera bio-fermentin avulla. Yhdessä tämä superduo rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa pikaisesti. Tehokas Pro D -vitamiini vahvistaa ihon suojamuuria ulkoisilta haittatekijöiltä ja tehostaa samalla ihon omaa D-vitamiinin tuotantoa.

Vinkki! Tuotteen vaalean sävyn avulla näet helposti mihin aurinkosuoja on jo lisätty saadaksesi optimaalisen lopputuloksen. Voide sulautuu luonnollisesti ihon omaan sävyyn levitettynä.

Testiryhmäläisten kokemuksia

Nyt pääsemme kuulemaan testiryhmäläisten kokemuksia Clinique Moisture Surge SPF 25 Sheer Hydrator -voiteesta. Usean testaajan mielestä voide tuntui iholla raikkaalta ja kevyeltä. Lisäksi voide imeytyi nopeasti ja oli helppo levittää.

”Pidän siitä, että tuote on kevyt ja levittyy hyvin iholle. Voide tuntuu hyvältä kasvoilla eikä jää paksuksi tahmeaksi kerrokseksi iholle.”

­– Katriina H.

”Imeytyi todella hyvin! Iholleni kuitenkin hieman liian kevyt. Pitäisi käyttää varmaan saman sarjan yövoidetta. Minulla on herkkä iho, joka reagoi esimerkiksi chiliin ja joskus jopa kuumaan vahvaan kahviin aiheuttaen omenaposket... Tätä ominaisuutta voide ei hillinnyt.”

– Riitta K.

”Tuote on varsin täyteläinen, mutta yllätyksekseni imeytyi kuitenkin tehokkaasti jättäen iholleni kuulaan hehkun. Alkuun tuntui aurinkorasvamaisen paksulta, muttei imeydyttyään jättänytkään tahmaista tunnetta.”

– Raisa K.

”Levittyy ihanasti, mutta kiiltää hiukan liikaa.”

– Päivi S.

Kiitosta voide sai sen sisältämästä aurinkosuojakertoimesta 25 sekä siitä, että voide soveltui hyvin myös meikin alle.

”Olen käyttänyt aurinkosuojaa sisältävää päivävoidetta ja pidän tästä siksi, että se on koostumukseltaan paljon kevyempää ja helpommin levittyvää.”

– Katriina H.

”Tämän tuotteen aurinkosuojaominaisuus on mahtava ja kätevä, koska voide imeytyi todella hyvin eikä aurinkosuojaosuus voiteesta erikseen jäänyt ihon pinnalle. Tuntuu vain laadukkaalta kosteusvoiteelta. Erittäin hyvä asia, että aurinkosuojan saa kosteuttavan tuotteen levityksen yhteydessä! Tykkään todella!

– Riitta K.

”Imeytyy huomattavasti paremmin kuin muut, ei jätä tahmaista kalvoa ja näin ollen sopii myös meikin alle mainiosti.”

– Raisa K.

”Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi niin kuin monet aurinkosuojatuotteet, ja voide tuntuu hoitavalta iholla. Soveltuu erinomaisesti myös meikin alle!”

– Maarit K.

Useimpien testaajien kommenteissa toistui tyytyväisyys kosteusvoiteen nopeaan imeytymiseen, mutta myös siihen, että voide jätti ihon kosteutetuksi ja heleäksi.

”Kosteusvoide jätti iholleni kosteutetun ja heleän lopputuloksen. Voiteesta saa hehkua, jota tässä iässä tarvitaan.

– Katriina H.

”Imeytyi hyvin. Ei jäänyt kiiltelemään. Herkkä ja pintakuiva, vanheneva ihoni olisi kaivannut ehkä hieman vahvempaa koostumusta ja kosteutusta. Toisaalta en nyt ole käyttänyt seerumia samalla.”

– Riitta K.

”Tuote ei imeytymisen jälkeen tunnu ihollani lainkaan, vaan tuntuu antavan ihoni myös hengittää. Lopputulos näyttää kuulaalta ja tuntuu kosteutetulta koko päivän.”

– Raisa K.

Kaikki testiryhmäläisemme suosittelisivat voidetta ystävilleen, erityisesti, jos kaipaa hajusteetonta tuotetta ja aurinkosuojaa.

”Suosittelen, jos kaipaa helppoa tuotetta, jossa tuoksuttomuus ja aurinkosuojaominaisuus yhdistyvät. Tuntui laadukkaalta tuotteelta.”

– Riitta K.

”Suosittelen ehdottomasti! Paras kosteusvoide, jota olen koskaan käyttänyt.”

– Eveliina L.

”Herkkäihoiselle ja hajusteita välttävälle suosittelisin.”

– Marika R.