Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

ClarinsMen tarjoaa ratkaisuja miesten ihonhoitoon – jo yksi tuote voi riittää

Miesten iho on rakenteellisesti erilainen kuin naisten, minkä vuoksi myös ihon vaatimukset hoitotuotteita kohtaan ovat erilaiset. Miesten iho on paksumpi, ihohuokoset ovat suuremmat ja ne erittävät enemmän talia, jolloin iho rasvoittuu helpommin. Myös jatkuva parranajo saattaa helposti ärsyttää ihoa. Miesten iholle kehitetyt hoitotuotteet on tehty ratkaisemaan miesten ihonhoitoon liittyviä haasteita.

Miesten ihonhoidon ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkaista, sillä joskus jo yksi tuote voi riittää ylläpitämään ihon hyvinvointia säännöllisen puhdistuksen rinnalla. Päivittäisellä ihonhoidolla voidaan vaikuttaa siihen, miltä iho tuntuu ja näyttää.

ClarinsMen on miesten iholle kehitetty hoitolinja, josta löydät helpon ratkaisun ihosi hoitoon. Ihosi kiittää, kun annat sille sen kaipaamaa hoitoa. Valitse alta tuote, joka vastaa ihosi tarpeisiin.

Ihon päivittäinen puhdistus

Päivittäinen ihonhoito alkaa puhdistuksella. Ihoa hellästi kuoriva ClarinsMen Exfoliating Cleanser -puhdistustuote sopii päivittäiseen käyttöön. Sen virkistävä, rakeita sisältävä koostumus kuorii ihon hellävaraisesti poistaen kuollutta ihosolukkoa ja taltuttaen liiallista rasvaisuutta ihon pinnalla. Ihosta tulee puhdas ja pehmeä, ja myös parranajo helpottuu.

Kuiva ja kiristävältä tuntuva iho

Ulkoiset ärsykkeet, kuten aurinko, tuuli ja lämpötilojen muutokset, voivat kuivattaa ihoa, mikä heijastuu ihoon kiristävänä tunteena. ClarinsMen Moisture Lotion SPF 20 -kosteusvoide lievittää välittömästi kiristävää tunnetta iholla sekä kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä auringonsäteiden lisäksi ilman epäpuhtauksilta. Kaikille ihotyypeille sopiva voide imeytyy hyvin ihoon, eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Lisäksi se soveltuu täydellisesti käytettäväksi myös parranajon jälkeen.

Väsyneen näköinen iho

ClarinsMen Energizing Gel auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta vastaan virkistäen ja tuoden eloa väsyneen näköiselle iholle. Energisoiva geeli kosteuttaa ja vahvistaa kasvojen ihoa ja antaa iholle raikkaan tunteen. Raikas ja miellyttävä geelikoostumus imeytyy ihoon, eikä jätä iholle rasvaista tai tahmeaa tunnetta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Parranajon jälkeen

Punoitus ja kuivuudesta kiristävä tunne ovat monelle tuttuja haasteita parranajon jälkeen. ClarinsMen After Shave Soothing Gel kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tuoden helpotusta iholle välittömästi parranajon jälkeen. Tuotteen geelikoostumus on öljytön, ja se jättää ihon mattapintaiseksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Koostumusta tähdittää ärtynyttä ihoa rauhoittava pantenoli. Geeli sopii kaikille ihotyypeille.

Ikääntymisen merkkeihin

Ikääntyessä ihossa tapahtuu monia muutoksia. Iho menettää kiinteyttä ja saattaa tuntua veltolta. ClarinsMen Line-Control Balm sopii päivittäiseksi hoitotuotteeksi kiinteyttämään ihoa ja ehkäisemään ryppyjä ja juonteita. Kevyt koostumus imeytyy helposti ihoon jättäen sen mattapintaiseksi. Tuote sopii käytettäväksi myös parranajon jälkeen.

Lisätehoa seerumista

Seerumi täydentää ihonhoitoa silloin, kun iho kaipaa hoitotuotteelta lisätehoa. Kaiken ikäisille sopiva Double Serum Light Texture toimii ihon kokonaisvaltaisena tehohoitona ikääntymisen merkkejä vastaan. Seerumin käyttö kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihonsävyä ja pintaa, ihohuokoset supistuvat ja aikuisen ihon juonteiden määrä vähenee. Ultrakevyt, raikas Light Texture -koostumus imeytyy hyvin ihoon, eikä se jätä rasvaista tunnetta iholle. Tuote sopii päivittäin käytettäväksi hoitovoiteen alla.