Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Biotherm-ihonhoitorutiini ihon intensiiviseen kosteutukseen

Anna ihollesi runsaasti kosteutta ja koe Biothermin tehokkuus! Koe kosteutettu iho Biotherm Aquasource -sarjan avulla. Kerromme sinulle tuotteista, jotka antavat iholle kosteutta ja lisää hehkua.

Haluatko kosteuttaa ihoasi tehokkaasti?

Jos haluat intensiivisesti kosteutetun ihon, kokeile tätä monivaiheista rutiinia. Jokainen rutiinin vaiheista tukee toistaan ja takaa sinun ihollesi täydellisen kosteutuksen. Muista siis, että ihon kosteutuksessa on tärkeää aloittaa rutiini oikeilla tuotteilla jo kasvoja puhdistettaessa.

Vaihe 1: Kasvojenpuhdistusaine, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti

Biotherm Cera Cleanser Cream to Foam on kasvojen puhdistusaine, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. Tuotteella on rauhoittava vaikutus, eikä se kuivata ihoa. Puhdistusaine jättää ihon pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi.

Vaihe 2: Uudistava seerumi

Biotherm Life Plankton Elixir on uudistava seerumi kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Se on kaikkien ihonhoitorutiinien tärkeä vaihe kohti kaunista ja hoidettua ihoa. Jo kahdeksan päivän käytön jälkeen ihon kunto paranee näkyvästi ja iho vahvistuu. Ajan myötä iho näyttää kiinteämmältä ja sileämmältä, ohuet juonteet vähenevät ja iho näyttää nuorekkaammalta. Ihosta tulee pehmeä, joustava ja kosteutettu, ja se saa uutta hehkua.

Ladataan
Ladataan

Vaihe 3: Kosteuttava päivävoide

Jokaiselle ihon tarpeelle on oma voiteensa, joten nyt voit valita juuri sinulle sopivimman.

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel on raikas ja kosteuttava päivävoide geelimäisellä koostumuksella normaalille ja/tai sekaiholle. Tuote soveltuu myös herkälle iholle. Voide kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tuntia.

Aquasource Hyalu Plump Gel -päivävoiteen kosteuttava vaikutus on välitön kiitos luonnollisesta hyaluronihaposta, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa. Päivävoide sisältää myös Biothermin ainutlaatuisen ainesosan, Life Planktonin. Ihosta tulee täyteläisen tuntuinen, heleä ja kosteutettu. Aquasource Hyalu Plump Gel on raikkaan tuoksuinen ja siinä on kevyt geelimäinen koostumus, joka imeytyy nopeasti.

Ladataan

Biotherm Aquasource Cica Nutri on ravitseva ja kosteuttava päivävoide kuivalle iholle. Se kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tunnin ajan. Aquasource Cica Nutri sisältää Centella asiatica -ainesosan, joka tunnetaan ihoa rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan, sekä Biothermin erityistä tähtiainesosaa, luonnollista alkuperää olevaa Life Plankton -probioottifraktiota.

Iho tuntuu miellyttävältä, pehmeältä ja saa uutta hehkua. Aquasource Cica Nutri -päivävoiteen ravitseva ja miellyttävä voidemainen koostumus imeytyy nopeasti iholle jättäen sen silkinpehmeäksi ilman kiristävää tunnetta.

Ladataan