Sisältöön
Artisti ABREUn suunnittelema Lip Filler Sintra -huulikiilto esittelyssä.Artisti ABREUn suunnittelema Lip Filler Sintra -huulikiilto esittelyssä.

ABREUn GOSH Lip Filler Sintra: Portugalin taikaa purkitettuna

Olethan jo kuullut somessa hehkutetusta ABREUn huulikiillosta? Viettelevä suosikkihuulikiilto Lip Filler Sintra tarjoaa palan Portugalin Sintran taikaa.

Kuvittele itsesi auringonpaisteisena päivänä kävelemässä upeaa hiekkarantaa pitkin. Katselet rannikkokaupunkia ympäröiviä jylhiä jyrkänteitä, jotka ikään kuin kuiskaavat sinulle kaupungin tarinaa. Nautit auringonsäteiden lämmittävästä tunteesta, merituulen puhaltaessa ihollesi lempeästi. Jatkat matkaasi historiallisille, elämän iloa puhkuville pikkukujille, joista poikkeat ihastelemaan majesteettisia palatseja auringonlaskun alkaessa värittämään taivasta pastelliseksi.

Portugalin lumoavaa rannikkokaupunkia Sintraa kuvaava uutuushuulikiilto kantaa sydämessään kaupungin taikaa. Sintran taianomainen tunne on viehättävästi purkitettu uuteen Lip Filler Sintra -huulikiiltoon ja sen lopputulos on kotimaisen poptähti ABREUn käsialaa.

”Nyt se on kaupoissa! Mun ikioma, omin pikku kätösin Tanskan tehtaalla tehty huulikiilto, joka kantaa nimeä Lip Filler Sintra. Tää tuote tekee maailman muhkeimmat ja upeimmat huulet ja rakastan sen sävyä. Mä halusin purkittaa tähän tuotteeseen sen fiiliksen, minkä saan aina kun astun mun kauniiseen kotikaupunkiin Sintraan keskellä kesää ja tunnen auringonsäteet mun iholla. Täs tuottees on taikaa, mä lupaan.❤️” – ABREU

Ladataan

GOSH Lip Filler Sintra on kutsusi matkustaa hetkeksi Sintran lumoavaan tunnelmaan. Kaupungin lämpö pukeutuu huulillesi viettelevänä, kevyen persikkaisena sävynä ja tuntuu lämpimänä kihelmöintinä huulilla. Huulien muhkea muodokkuus on havaittavissa jo pian huulikiillon levityksen jälkeen. Lip Filler Sintra -huulikiillon tehokkaat raaka-aineet kosteuttavat huulia ja aktivoivat kollageenisynteesiä kohti vastustamattoman pehmeitä ja muodokkaita huulia.

Huulikiillon upea 3D-efekti tehostaa täyteläistä lopputulosta – käytä sellaisenaan tai tuomaan huulille muhkeutta huulipunan päälle. Kuten ABREU lupasi, Lip Filler Sintrassa on taikaa.

ABREUn muut suosikit

Ladataan
Ladataan
Ladataan