Sisältöön
Wella Glaxing X Janni HussiWella Glaxing X Janni Hussi

Upean kiiltävät unelmahiukset Glazing-kampaamokäsittelyllä

Heitä hyvästit pakkasen puremille ja kiillottomille hiuksille Wella Professionals Glazing -kampaamokäsittelyllä, joka sävyttää ja antaa huikean kiillon vaurioittamatta hiuksia.

Glazing-käsittely tehdään Sokos Hyvä Olo -kampaamoista saatavilla olevalla Wella Professionals Shinefinity -värillä, joka antaa hiuksillesi läpikuultavan ja pitkäkestoisen sävyn, eikä muuta tai vaalenna omaa pohjaväriäsi tai vaurioita hiustesi rakennetta ollenkaan. Saat luonnollisen sävyn, kauniin kiillon ja silkkisen sileät, hyvin hoidetut hiukset ilman tyvikasvua. Shinefinity-värejä on 34 erilaista valmista sävyä. Kokeile yhdessä Hyvä Olo -kampaajasi kanssa esimerkiksi raikasta pinkkiin vivahtavaa viileää vaaleaa Pink Shimmer -sävyä tai sähäkkää punaista Spicy Ginger -sävyä. Lisäksi voitte luoda juuri sinun hiuksillesi täysin oman räätälöidyn värisävyn.

Shinefinity-värit on valmistettu Clean Beauty -periaatteita noudattaen. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, eikä niiden koostumus sisällä hiuksia kuivattavia lisäaineita tai suoraväriä.

Varaa oma aikasi Sokos Hyvä Olo -kampaamon penkkiin ja ihaile hiustesi luonnollisen näköistä hehkua.

Varaa aika