Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Lancômen uutuus: Rénergie H.P.N. 300-Peptide -päivävoide

Haluatko nähdä tehokkaita tuloksia ihollasi jo viikon käytön jälkeen? Kokeile siinä tapauksessa Lancômen uutta Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream -päivävoidetta.

Tämä Lancômen uutuus on tehokas anti-age-päivävoide, joka sisältää 300 erilaista peptidiä – se on kaikkien aikojen suurin peptidipitoisuus Lancômen tuotteissa. Päivävoide vahvistaa ja kiinteyttää ihoa.

Lancôme on ensimmäistä kertaa yhdistänyt hyaluronihappoa, niasiiniamidia ja yli 300 erilaista peptidiä yhteen ainutlaatuiseen voiteeseen. Nämä ainesosat tunnetaan lukuisista eduistaan:

1. Hyaluronihappo ennaltaehkäisee ikääntymistä ja tekee ihosta täyteläisemmän näköisen

2. 300 erilaista peptidiä, joilla on ihoa kiinteyttävä ja silottava vaikutus

3. Niasiiniamidi on tehokas ainesosa ihon epätasaisuuksia vastaan

Ihana silkinsileä koostumus sisältää korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia, jättäen samalla ihon pehmeäksi ja ylellisen tuntuiseksi. Tehokkaat tulokset voidaan huomata jo viikon käytön jälkeen:

1. Kiinteyttävä vaikutus

2. Ryppyjen väheneminen

3. Ihon epätasaisuuksien häivyttäminen

Lisäksi Lancôme esittelee tämän uutuusvoiteen uudessa ja innovatiivisessa pakkauksessa, joka on valmistettu 30 % kierrätetystä lasista, ja, jossa käytetään 64 % vähemmän pakkausmateriaaleja*. Huomioi myös, että voidepakkaus on uudelleentäytettävä. *Rénergie H.P.N 300 -peptidivoide ja kaksi täyttöpakkausta verrattuna kahteen Rénergie Multi-Lift Ultra Creamiin.

Käytätkö Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Cream -kosteusvoidetta? Kokeile nyt uutta Rénergie H.P.N 300-Peptide -päivävoidetta, joka antaa tuloksia entistä tehokkaammin.