Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Fenty Beauty on vihdoin täällä!

Tätä on odotettu – Fenty Beauty by Rihanna on vihdoin lanseerattu valituissa Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä sekä verkkokaupassa sokos.fi! Reilu viisi vuotta sitten lanseerattu brändi muutti kauneusmaailman pysyvästi. Rihanna loi Fenty Beautyn, jotta kaikki tulisivat huomioiduksi ja kaikille löytyisi sopivat kosmetiikkatuotteet ihotyypistä ja ihonsävystä riippumatta.

“Loin Fenty Beautyn, koska halusin luoda meikkibrändin, joka on inklusiivinen kaikille ihmisille kaikkialla. Haluan, että jokainen tuntee olonsa kauniiksi ja voimaantuneeksi etnisyydestä, kulttuurista, ihonsävystä ja tyylistä riippumatta.” – Rihanna

Fenty Beauty -tuotteet ovat kevyitä, koostumuksia on helppo yhdistellä keskenään ja ne sopivat kaikille ihonsävyille. Rihannan kuuluisa meikkilook, Fenty Face, on hänen salainen aseensa täydelliseen, hehkuvaan meikkiin. Fenty Face -meikkilookia Rihanna on testannut niin lavalla kuin arjessa. Fenty Face -meikkiin kuuluu olennaisessa osassa kevyt mattapintainen meikkipohja, joka toimii täydellisenä kanvaasina peitevoiteelle, varjostus- ja korostustuotteille sekä puuterille. Fenty Face -lookin viimeistelee huulipuna tai huulikiilto.

”Halusin luoda Fenty Face -meikkilookin, jota jokainen voi käyttää missä tilanteessa tahansa ikään katsomatta. Se on ollut minun luottometodini jo vuosia: meikkivoide, peitevoide, varjostus, korostus, puuteri ja viimeisenä huulet! Nämä vaiheet ovat tärkeä osa mitä tahansa meikkiä.” – Rihanna

FENTY BEAUTY TOP-TUOTTEET

Pro Filt’r Instant Retouch Primer

Universaali meikinpohjustusvoide kaikille ihotyypeille. Öljytön koostumus pitää ihon pinnan kiillon kurissa, helpottaen samalla meikkivoiteen saumatonta levitystä ja sen pysyvyyttä.

Eaze Drop Blurring Skin Tint

Kevyen peittävyyden antava, ihon tekstuuria tasoittava meikkivoide. Rihanna halusi luoda kevyen, helposti levitettävän, sävytetyn päivävoiteen, joka tasoittaa välittömästi ihon sävyä antaen kasvoille imartelevan blurraavan efektin ilman filttereitä!

Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation -meikkivoide antaa ihollesi välittömästi kauniin mattaisen pinnan, joka mukautuu eri sääolosuhteisiin pitäen öljyn ja kiillon poissa kaikissa tilanteissa. Tällä kerrostettavalla meikkivoiteella luot haluamasi peittävyyden ja ihon, joka näyttää iholta. Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation -meikkivoide on saatavilla 50 eri sävyssä, jotta kaikille löytyy oma täydellinen sävy.

Halftime Invisimatte Blotting 2.0 Universal Powder

Bestseller-tuote, jonka Rihanna nosti esiin upeassa Super Bowl -esityksessä! Kun haluat ihosi näyttävän virheettömältä aamusta iltaan, viimeistele pohjameikkisi tällä hienojakoisella, painottoman tuntuisella irtopuuterilla! Silkkinen koostumus tasoittaa näkyvästi ihohuokosia, hienoja juonteita ja muita ihon pieniä virheitä, tehden ihostasi aina kuvausvalmiin!

Match Stix Shimmer Skinstick

Pitkäkestoinen korostuspuikko ilmavan kevyellä koostumuksella. Vaivattomasti levitettävä ja häivytettävä puikko toimii sekä korostajana että poskipunana. Tuote on täydellinen kerrostamiseen, joten voit yhdistää eri sävyjä keskenään ja luoda upean hohteen kasvoille.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Match Stix Matte Contour Skinstick

Pitkäkestoinen, kevyt mattainen varjostuspuikko. Vaivattomasti levitettävä ja häivytettävä pehmeä voidemainen puikko luo kasvoille täydellisen luonnollisen kolmiulotteisuuden varjoilla.

Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer

Voidemainen aurinkopuuteri, joka sulautuu ihoon saumattomasti ja antaa luonnollisen päivettyneen ilmeen tuntumatta raskaalta tai rasvaiselta iholla. Tämä kuulas veden- ja hikoilunkestävä koostumus ei sotke alla olevaa meikkipohjaa – upea hehkuva lomaiho on vain parin sormen sipaisun päässä!

Cheeks Out Freestyle Cream Blush

Voidemainen poskipuna, joka sulautuu saumattomasti ihoon ja tuo kasvoille väriä ja raikkautta, tuntumatta raskaalta tai rasvaiselta iholla. Saatavilla 10 upeassa raikkaassa sävyssä, jotka Rihanna halusi luoda antaakseen jokaiselle ihonsävylle mahdollisuuden nauttia täydellisestä poskipunasta.

Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Lip Gloss

Bestseller ja must-have-huulikiilto Gloss Bomb antaa huulille upean kiillon, joka tuntuu huulilla yhtä hyvältä kuin näyttää. Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer viimeistelee ikonisen Fenty Face -meikkisi! Kokeile sävyjä Fussy & Fenty Glow tai kerää koko värisuora. Saatavilla myös suositut Gloss Bomb Cream-, Gloss Bomb Heat- ja Gloss Bomb Ice -huulikiillot.

UUTUUS! Hella Thicc Volumizing Mascara

Hella big, hella bold & hella thick! Hella Thicc Volumizing Mascara antaa ripsille päät kääntävää runsautta ja kaarevuutta. Kermainen ja syvämusta koostumus tekee ripsistä vastustamattoman tuuheat ja kohotetut. Kapeneva harja tavoittaa jokaisen ripsen antaen optimaalisen määrän väriä ripsiisi.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Fenty Beautyn löydät seuraavista Sokos-tavarataloista ja Emotion-myymälöistä sekä verkkokaupasta sokos.fi:

Sokos Helsinki, Sokos Joensuu, Sokos Jyväskylä, Sokos Kaari, Sokos Kotka, Sokos Kuopio, Sokos Lahti, Sokos Lappeenranta, Sokos Mikkeli, Sokos Oulu, Sokos Pori, Sokos Porvoo, Sokos Rovaniemi, Sokos Tampere ja Sokos Turku.

Emotion Goodman, Emotion Hyvinkää, Emotion Iso-Omena, Emotion Jumbo, Emotion Lielahti, Emotion Mylly, Emotion Sello ja Emotion Vaasa.