Sisältöön

Maksutavat

Löydät käytössä olevat maksutavat alta. Kehitämme uutta Sokos-verkkokauppaa ja lisäämme uusia maksutapoja verkkokauppaan vaiheittain. 

Verkkopankki

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken, Aktia, Ålandsbanken ja Säästöpankki. Maksusuorituksen jälkeen valitse ”Palaa myyjän palveluun”, jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

MobilePay

Voit maksaa verkkokauppaostoksesi kätevästi MobilePay-sovelluksella. Muista aktivoida verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä verkkokauppaostostasi. Lue lisää MobilePayllä maksamisesta.

Maksukortit

Voit maksaa ostoksesi Visa- ja Mastercard-korteilla. Luottokorttilaskullasi tai tilitapahtumissasi korttiveloituksessa myyjänä näkyy Sokos-verkkokauppa. Verkkokaupassa voit maksaa myös S-Pankin S-Etukortti Visa Debit/Credit -kortilla. Credit-kortilla saat ostoksillesi myös maksuaikaa. 

Verkkokaupassamme käytetään EU:n maksupalveludirektiivin (PSD2) mukaista vahvaa verkkomaksamisen tunnistautumista, jonka tavoitteena on parantaa maksamisen turvallisuutta. Käytettävästä pankista ja kortista riippuen korttimaksu saattaa vaatia vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla. Maksupalveludirektiivi vaikuttaa kaikkiin EU-alueella toimiviin verkkokauppoihin. Lue lisää PSD2-maksupalveludirektiivistä Finanssivalvonnan artikkelista.

Vinkki! Kun olet kirjautunut verkkokauppaan S-käyttäjätilillä, johon on liitetty S-Etukortti, saat S-Pankin maksutavalla Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua ostoksistasi (ei koske MobilePayn ja S-Pankin S-Etukortti Visa Debit- tai -Credit-kortin kautta tehtyjä maksuja).

Walley lasku ja tililuotto

Sokoksen verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Walley-tavaramerkin rekisteröidyn haltijan Norion Bank AB:n kanssa asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, aina ostopäivää seuraavan kuukauden loppuun! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Maksutavan käyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista sekä vähintään 18 vuoden ikää ja vakituista osoitetta Suomessa.

Valitessasi verkkokaupan kassalla maksutavaksi Walleyn, siirryt Walleyn maksusivulle. Laskulla maksaessasi saat maksuaikaa ostopäivää seuraavan kuukauden loppuun, tilauksen loppusummaan lisätään 2,95 EUR laskutuslisä.

Voit myös muuttaa laskusi jälkikäteen erissä maksettavaksi tililuotoksi Walleyn itsepalvelukanavien kautta. Tililuoton nimellinen vuosikorko on 12 % ja tilinhoitopalkkio 2,95 EUR kuukaudessa.

Voit hallinnoida luottosopimustasi Walleyn itsepalvelusivuston my.walley.fi kautta, tai ladata puhelimeesi Walley-sovelluksen Applen AppStoresta tai Google Playsta.